Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet a dolog egy 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a dolog egy 20 éves lány és egy 33 éves "fiú" között?

Figyelt kérdés

Azért írtam fiút a férfi helyett, mert olyan. Ránézésre is nagyon kisfiús, senki nem nézi többnek 25nél. A habitusa is ilyen. Ez leginkább a linkségében nyilvánul meg, kissé nemtörődöm figura, mindenhonnan késik (általában a hajnali dajdajozások, elalvások miatt), aztán ha bajba kerül, akkor is csak nevet... szóval kissé felelőtlen, szétszórt. Ez miatt nem is akar még sem házasságot, sem gyereket. Inkább a barátainak, szórakozásnak él.

A lány korához képest felnőttesebb gondolkodású, néha még az adott sráctól is komolyabb. Szeret ő is szórakozni, bár kevesebb igénye van rá. Szereti a művészeteket, színjátszást, zenét, fotózást, ezt azért tartom fontosnak, mert a fiú színész, zenész, így tehát adott a közös érdeklődési kör, hobbi is. Egyelőre még ő sem gondolkodik családalapításon, házasságon. Értelmi, érettségi szinten mondhatni ugyanott állnak.

Szerintetek lehet ebből valami?

2012. ápr. 4. 13:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A megváltoztatást nem a szó szoros értelmében kell elképzelni. Úgy gondolom, hogy egy kapcsolat hatására pozitívan változna, már csak attól, hogy van neki valaki. Ezt még közel egy éve mondta nekem, amikor még nem randiztunk, csak simán egy baráti társaságba jártunk. Nem akarnám én magam megváltoztatni, hogy " na, ha ez nem így meg úgy lesz, akkor fel is út, le is út...", mert én is utálom, ha engem próbálnak szabályozni.
2012. ápr. 4. 14:23
 12/14 anonim válasza:
Szia igen működhet a dolog a párommal köztünk 14 év a korkülönbség én most 24 vagyok 6 éve vagyunk együtt és boldogok vagyunk :D
2012. ápr. 4. 14:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól hogy a habitusa olyan linkes, meg nem törődöm, attól még lehet ezerszer jobb ember mint valaki aki elvileg elfogadottabban él mások szerint. Nem kell törődni semmivel, a korral sem, ha van benne olyan, ami miatt bele tudsz szeretni, akkor hajrá.
2012. ápr. 4. 14:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kulturált válaszokat! Hmm, sajnos az a baj, hogy olyan nincs benne, amit ne szeretnék :) Jó, ezzel most nem azt mondom, hogy a több órás melós késések elfogadhatóak és egyáltalán nem idegesítőek, de ő így ő, én teljesen elfogadtam, szeretem minden hibájával. Vagyis... kezdem szeretni... :)
2012. ápr. 4. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!