Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Megsértődnétek ilyen kérdés hallatán?
Nekem se annyira szepek a fogaim, es igen , megsertodnek.
Mert amikor 14voltam, anyam azt mondta, hogy majd kinovom, ma meg tudod mennyibe kerul a fogszabalyzas? Nekem nincs erre penzem, barmennyire is szeretnem.
Ha meg a fogaimmal van baja, akkor meg elmehet a busba, ezt mar akkor is latta, amikor elosozr talalkoztunk.
igen, megsértődnék. vagy fogadjon el ilyennek, amilyen vagyok, vagy pápá.
van olyan eset, h lehet szólni, ha valami undi, pl exemnek vagy anyajegyei voltak, többek között az arcán, és nagyon nagy szőrszálak nőttek ki belőle, na azért szóltam, persze tapintatosan, hogy azokat le lehet ám szedni (mert valljuk be, elég ronda látvány). de tényleg óvatosan tettem szóvá, és megtette, meg sem sértődött.
Ennyi erővel te miért nem fogadtad el az anyajegyes exedet...?
Egy kusza fogsor nagyon csúnya tud ám lenni.
Azért ez elég naivitás, hogyha szeret, szeressen mindenhogyan, mindegy hogy nézek ki...
Gondolom a kérdező nem arra gondol, hogy a barátnője fogsora icipicit csálé, hanem zavaróan. És nincs abban semmi bunkó dolog, ha tapintatosan közöljük a párunkkal, hogy van olyan dolga, ami nem egészen tetszik rajta. Más kérdés, hogy ez mit takar, mert ha az a baja, hogy szerinte nem jó a frizura, max átfésülöm másmilyenre, de ha zavarja egy anyajegy mondjuk az arcomon, megfontolom, hogy leműtessem - bár valszeg tőle függetlenül is zavarna - de ha mondjuk az lenne a baja, hogy nem elég nagy a mellem, akkor mondanám, hogy szevasz. Amin tudok változtatni, vagy nem kerül különösebben nagyobb összegbe és energiába és hajlandó vagyok változtatni rajta én is, szerintem azt nyugodtan kérheti tőlünk a párunk.
Persze ez az egész oda-vissza alapon működik, szóval ha ő elvár valamit a külsőmmel kapcsolatban, akkor én is elvárok tőle, ha pedig ő nem hajlandó változni, akkor tőlem se várjon csodákat.
De kinek mi fekszik. Mindenesetre mindent lehet normálisan mondani, és megsértődni sem kell kapásból mindenen, mert nem feltétlenül rossz szándékból mondják.
Lány vagyok, 16-os.
Ez oda-vissza működik, ha az egyik kér valamit a másiktól és az nem sértődik be, akkor a másik se lepődjön meg, ha neki kell valamit tennie.
A kérdező meg igazából csak arra kíváncsi, hogy ha lesz elég pénze a lánynak, tesz-e valamit majd ez ellen. Mert lehet, hogy például az anyukája mondta neki, hogy marha mindegy hogyan állnaka fogai, közben pedig nem így van...nagyon szembetűnő, és egy kusza fogsor szerintem van annyira kedvrontó, mint egy anyajegyből kiálló szőrszál.
Ezen megbántódnék, igen. Nekem nincs erre pénzem, hogy megcsináltassam, anyám régen meg mondta, hogy nekem ez a szexepilem, tehát így maradt. Mondjuk még sosem szóltak emiatt, szóval annyira biztosan nem zavaró.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!