Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehát az van hogy szakítottam a volt nőmmel (a nyári szünet miatt) Szerintem ez tök hülyeség mert ha valaki szeret valakit kibirja hogy hetente taliznak 2-3 napra nem? Részletek lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tehát az van hogy szakítottam a volt nőmmel(a nyári szünet miatt)Szerintem ez tök hülyeség mert ha valaki szeret valakit kibirja hogy hetente taliznak 2-3 napra!És azóta MSN en személyes üzenetnek is ki van nála rakva hogy égeti a vágy hogy rámírjon de nem szabad...Én erre kiirtam hogy miért nem?Ere ő:nem tudom...Ráírni nem akarok(vagyis akarok csak nem lenne jó mert még roszabb helyzetbe lennék)Bár azt mondta hogy szeptemberben lehet talán újra valami,de én nem bírok várni...Mit tegyek?2009. jún. 17. 01:19
1/9 anonim válasza:
hát szerintem ez hülyeség. ha mind a 2en annyira akarjátok egymást, akkor minek ezaz egész? írjál rá, azt mondjad neki, h szerinted ez a szakítás egy hülyeség, és azmeg simán jó, ha hetente csak 2-3 napra taliztok. van aki még ennyit sem, és mégis él a kapcsolat.
2/9 A kérdező kommentje:
Már írtam neki nem is egyszer...És mostmár őszintén félek is h nagyon rámenős leszek a szemében...:( De arra is gondoltam hogy szeret,de van más barátja...akkor meg az őszinteség jobb lenne :(
2009. jún. 17. 01:27
3/9 anonim válasza:
Nem olvas kicsit sokat a barátnőd? nekem kicsit flúgosnak tűnik.
4/9 A kérdező kommentje:
Igazából ő is tudja hogy vele van a hiba,mert megmondta hogy év eleje óta tetszek neki de csak félév után jöttünk össze,és mondta h mindenkiben megun valamit pedig neki én vagyok a tökéletes...De ezt hogy érted hogy flúgos?Amugy elég sokan mondták :)
2009. jún. 17. 01:31
5/9 anonim válasza:
amúgy meg miért is szakítottatok a nyári szünet miatt? külön városban laktok és csak a sulitok közös?
szerintem még mindig hagyjad őt, ne írkáljál rá, hamár annyiszor írtál de semmi, akkor hagyjad. majd kitalálja végre h mit akar. ha semmit, de szeptemberben meg újra össze akarna veled jönni, akkor negyere vele össze, mer valszeg csak kihazsnál. eleve milyen dolog az h járok vkivel, aztán a nyári szünetre elhagyom, majd szeptembertől újra visszafogadom. sztem ez gáz. nemenj bele.
6/9 anonim válasza:
Hát 100%os ember nem szakít a szerelmével nyárra csak azért, mert ritkában tudnak találkozni. Főleg, hogy nyáron aztán végképp ráér. Ha nincs köztetek gond, akkor flúgos, na.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok van...Biztosan bennem van a hiba,de én imádom ezt a lányt...na de mind1 nem dől össze a világ van még sok másik lány...A tényhez hozzátartozik h a szakítás után is volt nemi életünk...másnap reggelig...azóta nem beszéltünk :( :)
2009. jún. 17. 01:38
9/9 anonim válasza:
szerintem ne imádd, nemérdemli meg. biztosan van olyan vki aki megérdemli h imádd és viszonozza is. mert azaz igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!