Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találkozhatnék komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozhatnék komoly kapcsolatra vágyó melegekkel?

Figyelt kérdés

még soha nem voltam fiúval, de tudom, hogy meleg vagyok és nem akarok alkalmi szex kapcsolatot és a netes ismerkedést sem szeretem :S

egyáltalán van ennyi idősen aki komoly kapcsolatra vágyik és meleg?

kérem akit zavar a melegség az ne írjon.

16/f pár hónap múlva 17

2012. ápr. 5. 12:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát a barátok előtt én nem erőltetném.

Nem ismerem a kapcsolataid meg a barátaid de a te korosztályod ismerve én nem erőltetném, nagyon rosszul is elsülhet.

Családot is meg meg kell fontolni mikor, hogyan mondod el.

Tudom nem jó titkolózni senki előtt, elég nehéz így felnőni, de így a legbiztosabb. Sokszor nagyon nehéz tud lenni, de hidd el majd túljutsz ezen.

Ezért is jók ezek az oldalak, tényleg vannak olyanok akikkel jókat ellehet beszélni.

2012. ápr. 5. 14:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Interneten is lehet normális fiút találni, de ahhoz nagyon türelmesnek, kitartónak és határozottnak kell lenned.

Az mindenképpen jó, ha nyitva tartod a szemed. A legjobb pasik az életemben mind a legváratlanabb helyeken és időben jöttek.

Vannak meleg egyesületek, akik rendeznek igényesebb meleg programokat. Azokon talán rendesebb srácok is akadnak.

Ha már a sportot emlegetted, van meleg sport egyesület. Szerintem érdemes náluk is szétnézned.

De mindenképpen számíts rá, hogy a te korosztályod még nem igazán nyitott, nem alkalmas a hosszútávú, normális, őszinte, érett kapcsolatra.

2012. ápr. 5. 14:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly kapcsolatot keresel akkor azt kell mondanom hogy hol bujkáltál eddig? Téged kereslek már mióta 16 /F
2012. ápr. 6. 18:15
 14/20 anonim válasza:
0%
Hát fiam nem kellett volna a láncfűrésszel maszturbálni.
2012. ápr. 6. 19:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
én neten ismertem meg, már 1,5 éve együtt vagyunk, nagyon szeretem :)
2012. ápr. 13. 01:12
 16/20 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekelne az oldalnak és a kérdésnek köszönhetően megtaláltam életem szerelmét :) már lassan 2 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást :D
2012. aug. 7. 19:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen, apukám.:D Nem szeretnéd esetleg kiírni a részleteket (vagy elküldeni priviben), hátha másoknak is tanulságos lehet? Persze ha nem publikus, akkor ne tarts bunkónak, nem volt célom, csak ötlet volt, és hát hajt a kíváncsiság.^^
2012. aug. 7. 20:04
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

Akkor mondhatni összehoztalak a szerelmeddel xD

Mondjuk én még mindig egyedül vagyok xD :(

2012. aug. 7. 20:17
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen részletekre vagytok kíváncsiak :D de egyébként privátban írt az a személy, és aztán msn-en kezdtünk el beszélgetni, majd egy idő után találkoztunk élőben is :) és hát már az első találkozó is nagyon jóra sikerült :D és azóta is minden egyes alkalom egyre csak jobb :D pedig már arra a bizonyos első randira is azt tudtam mondani aznap hogy életem legboldogabb napja volt :D
2012. aug. 8. 10:19
 20/20 FDra ***** válasza:
95%
Gratulálok kisöreg, nem semmi :)) Kívánom, hogy sokáig együtt legyetek!
2012. aug. 8. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!