Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találkozhatnék komoly kapcsolatra vágyó melegekkel?
még soha nem voltam fiúval, de tudom, hogy meleg vagyok és nem akarok alkalmi szex kapcsolatot és a netes ismerkedést sem szeretem :S
egyáltalán van ennyi idősen aki komoly kapcsolatra vágyik és meleg?
kérem akit zavar a melegség az ne írjon.
16/f pár hónap múlva 17
Hát a barátok előtt én nem erőltetném.
Nem ismerem a kapcsolataid meg a barátaid de a te korosztályod ismerve én nem erőltetném, nagyon rosszul is elsülhet.
Családot is meg meg kell fontolni mikor, hogyan mondod el.
Tudom nem jó titkolózni senki előtt, elég nehéz így felnőni, de így a legbiztosabb. Sokszor nagyon nehéz tud lenni, de hidd el majd túljutsz ezen.
Ezért is jók ezek az oldalak, tényleg vannak olyanok akikkel jókat ellehet beszélni.
Hali!
Interneten is lehet normális fiút találni, de ahhoz nagyon türelmesnek, kitartónak és határozottnak kell lenned.
Az mindenképpen jó, ha nyitva tartod a szemed. A legjobb pasik az életemben mind a legváratlanabb helyeken és időben jöttek.
Vannak meleg egyesületek, akik rendeznek igényesebb meleg programokat. Azokon talán rendesebb srácok is akadnak.
Ha már a sportot emlegetted, van meleg sport egyesület. Szerintem érdemes náluk is szétnézned.
De mindenképpen számíts rá, hogy a te korosztályod még nem igazán nyitott, nem alkalmas a hosszútávú, normális, őszinte, érett kapcsolatra.
Akkor mondhatni összehoztalak a szerelmeddel xD
Mondjuk én még mindig egyedül vagyok xD :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!