Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? (folyt lent)
Mondd el neki, hogy szükséges van szabad térre, szereted és eszed ágában sincs megcsalni, mert számodra ő a tökéletes nő. Ha féltékenykedik ezt mindig előadod hasonló verzióban és probléma megoldva. Este írj neki egy két sms-t, vagy hívd fel, ha tudod hogy még nem alszik, hogy érezze gondolsz rá, ennyi.
Én is féltékeny típus vagyok, de ezzel már ki vagyok békülve és nyugodtan alszom el, ha a párom egyedül megy bulizni. Tudom, hogy szeret még is megnyugtató hallani, hogy még mindig én vagyok a tökéletes számára. Arra vigyázz, hogy azért ne váljon sablon dumává, mert az egy idő után elveszti a jelentőségét.
Ha ezek után is hisztizik, akkor nincs tippem. Valahogy kompromisszumot kell kötni. Mi azzal tudtunk, hogy én több szabad teret hagyok neki, elengedem többször hiszti nélkül egyedül bulizni, ő viszont tekintettel van a h*lye képzeteimre és az éjszaka folyamán keres néhányszor, hogy megnyugodjon a lelki világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!