Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz-e barátnőm valaha?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok soha nem volt még barátnőm, most fogom befejezni a sulit, arra gondoltam hogy miután vége, ráírnék valamelyik lányra mert van egy-két kiszemelt csak, így nem merek hátha nem jön össze a dolog. Bulizni nem járok ott csak rib*ncok vannak, a másik meg hogy nem iszok.
2012. ápr. 4. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22 éves fiú vagyok, még sosem volt barátnőm, én győztem tesó!
2012. ápr. 4. 19:02
 12/16 anonim ***** válasza:

63%os jössz papnak tanulni?

én megyek a rokonom betesz egy elit suliba...

2012. ápr. 4. 19:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
EbBeN VaN a PéNz1992: Nem kötelező papnak tanulnod ahhoz, hogy sose legyen barátnőd vagy szerelmed. Ettől te még nyugodtan mehetsz mérnöknek, vagy programtervező informatikusnak, vagy bárminek. Ez esetben egy dolgot kell tenned, mégpedig sose figyelj a lányokra.
2012. ápr. 4. 19:15
 14/16 anonim ***** válasza:
tudom, tudom.
2012. ápr. 4. 19:17
 15/16 anonim ***** válasza:
"ott csak rib*ncok vannak" Ha az ilyen és hasonlo elöitéleteidtöl meg tudsz szabadulni, biztosan sikeresebb leszel.
2012. ápr. 4. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:

11-es.

27/F Én győztem!

2012. ápr. 4. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!