Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz-e barátnőm valaha?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok soha nem volt még barátnőm, most fogom befejezni a sulit, arra gondoltam hogy miután vége, ráírnék valamelyik lányra mert van egy-két kiszemelt csak, így nem merek hátha nem jön össze a dolog. Bulizni nem járok ott csak rib*ncok vannak, a másik meg hogy nem iszok.2012. ápr. 4. 17:55
1/16 anonim válasza:
Ha próbálkozol, és nem vagy csúnya, akkor lesz.
2/16 anonim válasza:
Szerintem ráérsz még :D És becsülendő, hogy nem élsz undorító életet
3/16 Panda Péter válasza:
"most fogom befejezni a sulit, arra gondoltam hogy miután vége..."
WRONG
ilyen hozzáállással ne is számíts sokra. ha akarsz valamit, tegyél érte, és ne keress kifogásokat.
ahogy a mester mondta: "ha adott a lehetőség akkor le kell csapni. ha te nem csapsz le, majd más le fog"
4/16 anonim válasza:
Úgy tűnik, nem vagyok egyedül ezzel. Az, hogy nem iszol, az a mai világban nagyon értékes dolog. Próbáld meg növelni az önbizalmad! Ha véletlenül nem sikerülne úgy, ahogy tervezted, legalább tudni fogod, hogy mit csinálj másképp legközelebb, tudniillik saját kárán tanul az ember. Azt azonban ne könyveld el, hogy bulizni csak rib@ncok járnak...
6/16 anonim válasza:
fúúú ember, olyan mintha magamat, de 130%-ig magamat hallanám. Elképesztő...
7/16 anonim válasza:
Ha meg tudnám mondani a jövőt, akkor gazdgabb lennék mint a farokkönyv kitalálója...
8/16 anonim válasza:
Nem az kérdés, hogy lesz-e, hanem hogy milyen lesz. Az igazi nő ritka, mint a fehér holló kis hazánkban sajnos. Beképzelt liba a fiatal nők nagy része hihetetlen igényekkel. Nem barátnő találni nehéz, hanem értelmes,normális nőt. Ja, és lyányok, nem kell hisztizni, meg leírni,h ez nem így an, tudom, tudom, a gyakorin a nők mind értelmesek és műveltek, és cseppet sem érdekli őket a pénz, csak belső blabla :D
9/16 anonim válasza:
én is ebben a cipőben járok :S énse iszok nem is járok el bulizni és az önbizalma 0 semmi mer úgy álok hozzá ha nem sikerülne akkor beégek és oly hülyének tartana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!