Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egy jó képű pasi egy nagyon vékony és csúnya csajjal?
A vicc az egészben az, hogy senki (vagyis alig pár ember) vette észre azt - és van tudatában annak -, hogy ebben az esetben a csúnyaság csak és kizárólag egy 17 éves kislány szemében az. Mégis majd mindenki alapjáraton benyalta, hogy akkor az a lány csúnya és kész és biztos azért jár vele mert... (okok tömkelege).
Mi van akkor ha azok, akik látatlanban igazat adtak egy másik ember véleményére egy olyan dologban ami az egyik legszubjektívebb dolog a világon, szépnek találnák az említett "csúnya" lányt ha látnák?
Az emberi primitívség példáját láthattuk a hsz-ekben és egy kislány féltékenységét láthatjuk a kérdésben.
csak nem irigy vagy?
Istenem, újra és újra ámulatba ejt, hogy milyen felszínesek az emberek! Kit érdekel hogy kövér, vékony, kicsi az orra, nagy a füle ha egyszer SZERETED?
Olvastam oolyan kommenteket -.-
csak gratulálni tudok azoknak akik egy üresfejű, anorexiás libával is beérik mert kinéz valahogy..
Szerintem azért,mert szereti.A belső szépsége miatt.
Én is ilyen "gebe" csaj vagyok,nem önszántamból,hanem egyszerűen ilyen vagyok.Rengeteget eszek,mégis így nézek ki.A sulimban a többiek mind lenéznek,piszkálnak és csontkollekciónak neveznek.Ja és még a hátam mögött piszkálnak is.
Figyelj. Ott van John Malkovich (tudod, a színész). Az az ember standard csúnya, de olyan kisugárzása van, hogy ragadnak rá a csajok még most is, vénember korában.
Szóval külsőleg ez a csaj, akit te láttál, szerinted nem szép, de olyan a kisugárzása, a jelleme, ami megfogta a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!