Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy olyan kapcsolat, ahol a pasi már nem szűz, a csaj pedig igen, de még 1-2 év mire lefeküdnének? A csaj tizen-, a pasi meg huszonéves.
Hát..én (lány) 14 vagyok a barátom 21...nem nemvagyok kis ribanc, és ő sem egy rohadt pedofil..
2-án lettünk 5 hónaposak, és ő is így gondolja, hogy 1-2-3 év, de 16 alatt biztos nem...és ezzel tisztában volt a legelején is..csak kíváncsi voltam mások véleményeire is.. (:
Ha ő is úgy gondolja, akkor jó. Bár nem hiszem, hogy ha 2 évnél korábban lefeküdnél vele, attól ribanc lennél.
De mindegy, szóval ha mindketten így látjátok helyesnek, akkor működhet.
Az én pasim 26 én meg 17 és három hónapig bírtuk ki most vagyunk együtt 9hónapja..ő volt nekem az első előtte még nem voltam fiúval úgy.
sztem ez természetes hogy az ember kívánja a párját, én is várni akartam még a szexel de az érzelmeknek nem parancsohat az ember:)
ne tervezz előre semmit! ha szereted a barátod, akkor úgyis jönni fog magától minden és nem tudsz majd ellen állni a kísértésnek!
kedves pasi hogy várna rád ezért viszonoznod kellene, gondolj bele hogy milyen odaadó és te 1vagy esetleg 2évig húznád az agyát..
mutasd meg neki hogy nem vagy kislány SzeresD!
ha van kit kúrjon addig,vagy keményen infantilis,akkor ki fogja bírni a srác.
egyébként meg eléggé egyértelmű,hogy az az 1-2 év a te ábránd képed nem az övé,és pár hónap után a f@szán fogsz pörögni és ez így is van jól,meg így is működik.
egy ilyen időre kefélő nőismerősöm se tudta tartani magát az időpontjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!