Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig vártatok a szerelmetekre? Mert mondjuk idö kellett neki, elbizonytalanodott. Vagy bármi más ok.
Figyelt kérdés
Hogy viseltétek a köztes idöt? Köszi akinek volt már ilyen tapasztalata és leirja!2012. ápr. 4. 10:40
1/7 anonim válasza:
1 évet. Kár volt.Nehezen viseltem, sokat sírtam.
2/7 anonim válasza:
4 hónapig vártam 1 lányra mert másik fiúval volt együtt akit sajnálatból nem akart kidobni
Én nagyon rosszul viseltem azt az időt
de úgy érzem megérte most lettünk 6 évesek és még mindig imádjuk egymást
3/7 anonim válasza:
Az idő kérés az esetek 99%-ban már a kapcsolatból való kihátrálást jelenti! Ilyen esetben érdemes inkább, bár fájó szívvel, de felemelt fejjel tovább lépned. Hidd el: még mindig kevésbé fáj, mintha 1-2 éves hiába való várakozás után tesz lapátra.
4/7 anonim válasza:
A 2. által említett kivételes eseteket leszámítva lányokra semeddig nem érdemes várni. Ha külsőre tetszel neki, rögtön igent mond, ha nem, akkor meg várhatsz ítéletnapig.
5/7 anonim válasza:
Így is úgyis addig vársz, amíg teljes szívvel el nem tudod engedni. Vagy amíg nem találsz mást, akibe beleszeretsz. Szerintem ezt nem lehet tudatosan irányítani.
6/7 anonim válasza:
Mindent lehet tudatosan irányítani ha észnél vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
2 éve voltunk együtt, és 3 hónapja döntött úgy,hogy legyen vége, olyasmi cimszóval,hogy "élni akar". Azóta sokszor keresett, mert hiányoztam neki, és tegnap beszélt az érzéseiröl. Nem akarom elkiabálni, de lehet ott akarja folytatni ahol abba hagytuk, amitöl én iszonyat boldog lennék:)
2012. ápr. 5. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!