Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom a barátommal megbeszélni a lelki problémáimat, gondjaimat?
hátt leehtséges...
nagyon nemjó, hogy egyedül érzed magad a problémáiddal..
kicsit részletesebben el tudod mondani mi az amit elvárnál és nem tudja megadni?
nincs elég ideje rád, vagy nem érdekli komolyabban a bajod?
hát sajnos a pasik nem erre vannak beállítva... nekem is rossz volt az elején, amikor rámjött a lelkizhetnék és a párom valahogy nem értette meg a világvégét ami bennem dúl, és ahelyett, hogy megvigasztalt volna, próbálta gyakorlatiasan megoldani a gondjaimat és így segíteni...ők nem lelkiznek, hanem megoldják... ők másképp vannak beállítva...pl. amikor nyafogtam, hogy nincs pénzem erre arra és lógok az albérlettel, meg a tandíjjal, stb. megkérdezte, mennyi kell, és a kezembe nyomta az összeget. Holott én nem ezt akartam, csak azt, hogy sajnálgasson, vigasztaljon, meghallgasson, babusgasson, meg hogy együtt szidja velem a csúnya világot amiért így kicseszett velem. De ezt ő nem érti meg. A férfiak nem így gondolkodnak :) Segíteni és támogatni akar a maga módján, de ne várd el, hogy olyan legyen, mint a legjobb barátnőd. Egyébként ez a megoldás...az ilyen jellegű beszélgetéseket egy bizalmas barátnővel tedd meg. Persze elmondhatod a párodnak is, csak ne várj el túl sokat.
22/L
ma 00:30
Köszi hogy így lenézed a férfiakat. Nem tudom miért baj, ha nem nyávogunk össze-vissza minden sz*ron. Mit kell lelkizni mindenen? De ez nem jelenti azt, hogy a férfiak ostobák lennének, érzelmileg retardáltak.
Képzeld el, férfi és nő között érzelmileg alig van különbség. Sőt, a férfi és a női agy alig különbözk egymástól.
Sőt, aki mindenen lelkizik, egyáltalán nem érzékeny típus, hanem önző, éretlen, érzelmei fejletlenek.
Utolsó!
Komoly gondok vannak a szövegértéseddel.
Én vagyok a 00:30-as és az általam leírtak lényege annyi, hogy az ember hiába próbál bárkinek is segíteni ha a segítségre szoruló eldöntötte, hogy neki senki sem segíthet, senki nem hallgatja meg- ő a meg nem értett művész.
Akkor talán nem művészkedni kellene, hanem szocializálódni, felnőni. Ha meg eldöntötted hogy senki nem segíthet, akkor minek kérsz segítséget? Hogy mást lejárass? Mert most a barátodat lejárattad és az egész férfi nemet.
Garantálom, hogy nincs gond a szövegértésemmel, ezt írtad (az istentudja melyik alregeddel). Olvasd el néha, amit írsz. Kicsit visszataszító, amikor valaki leír valamit és megpróbál belemegyarázni dolgokat. Leírtad, vállald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!