Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak hogy ő 'fusson'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ő 'fusson' utánam?

Figyelt kérdés
szóval h tetszik egy fiú, és lehet h elrontottam az egésszet, 'én futottam utána' vagyis hogy én írtamrá, túl jófej voltam ilyenek.. és azthiszem ezért nem is érdeklem mert 'könnyü prédának tart' hogyan változhatnék ezen? tetszik neki egy másik lány,aki hozzá teszem h szerintem nem épp valami szép, csak azért jön be a srácnak mert a csaj mindig elküldi melegebb éghajlatra meg ilyenek. hogyan lehetnék én is ilyen? ugy értem hogy mit kéne tennem hogy érdekéődjön irántam? rá irni nem akarok mert akkor az lessz hogy megint 'én futok utána' és nemfogom érdekelni

2012. ápr. 3. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hát most megomondom neked,h ha egy csajnál azt tapasztalom,h korábban kedves volt,és egyszer csak leszar,akkor onnantól én is leszarom,

hidd el,semmi értelme taktikázni

csak add önmagad!

ha úgy nem kellesz neki,akkor úgyis mind1.

2012. ápr. 3. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Az elérhetetlen dolgok általában érdekesebbek...Légy egy kicsit titokzatos, egy kicsit nehezen elérhető, így majd feléled benne a vadász ösztön. :) Ha nem futsz utána, akkor meg elgondolkodik, hogy most mi is lehet, és lehet fordul a kocka. :) Ha pl. randira hívna, légy vele kedves, de ne add be egyből a derekad. Mondd, hogy örülsz, hogy elhívott, de más programod van, nem tudsz menni. A következő alkalommal, ha ismét keresne, már belemehetsz, de ne maradj túl sokáig..:) Szerintem hatásos
2012. ápr. 5. 20:18
 3/3 anonim válasza:

Hát mint azt mondták légy magad és őszinte de míg nem a pasid addig ne légy vele kedvesebb, mint mással, mert az feltűnő és szerintem egy kicsit nyomulósabb is.

Aztán ne is említsem azt, hogy nem tudom hogy nézel ki, de kérdés, hogy jó vagy-e az ízléséhez. Szerintem ha tudod, hogy nem tetszel neki akkor ne erőltesd, mert a végén még orra esel.

Remélem segítettem :)

2012. ápr. 17. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!