Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor én most férfigyulolo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor én most férfigyulolo lettem?!

Figyelt kérdés

Eddigi èletemben (32 vagyok) minden fèrfi kitolt velem, vagy csak jàtszott velem, vagy nem bìr kedvesen bànni...

Vannak azèrt mèg rendes pasik? Eddig èn mèg egyel sem akadtam ossze...

A fèrjem csak megbàntani tudott, aztàn is csak szòrakozàsra kellettem...

Elèggè szèpnek mondanak, de hàt konyorgom, mègiscsak tobbre tartom magam, mint egy lyuk koruli dekoràciò, aminek a legtobb fèrfi nèz!!! Lehet, hogy jobb a csùnyàbbaknak? mert nekik van esèlyuk arra, hogy valaki èszrevegye a bennsojuket is? mert ugye nem a kulsot nezi valaki, ha egy csùnya novel mègis meg akar ismerkedni.

Màr ott tartok, hogy ùj pàrkapcsolat se kell, inkàbb egyedul, mint szenvedni valami onzo pasas mellet...

Ha pl valakinek megtetszem, ès netàn fel akar csìpni, màr nem is birok szèpen beszèlni vele, vagy inkàbb nem is akarok, hogy hagyjon inkàbb mielobb bèkèn... nem mint règen,(tini koromban) amikor tobb fiù baràtom volt, mint làny... amikor mèg nem tudtam, mi az a nemisèg, stb...

Bocsi a hosszù kèrdèsèrt...

2009. jún. 16. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Fiú vagyok, detto ugyan ez a helyzet csak én 18 éves vagyok és a lányokról gondolom ezt.

Elérzéketlenültem, nem fog meg semmi, nem keltenek bennem érzéseket, maximum a farkamat állítják fel. Eddig kb 8 csaj próbált átvágni, átbaszni, és abból az első párnak sikerült is, a többinek lapát lett a vége. 1 hétnél hosszabb kapcsolatom sose volt, mert dobott a lány akibe szerelmes voltam. Na most én mit gondoljak rólatok? Ha nem veszek erőt magamon és játszom a gyenge b*zit, akkor általánosítanék, hogy minden nő k*rva. De nem vagyok ilyen. Biztos vagyok benne, hogy van olyan lány aki nekem bejön, és nem a szemét fajtából van, csak eddig engem hozott össze a sors hülye kislányos p*csákkal.

2009. jún. 16. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szabad feladni.Nem minden pasi egyforma.Én is kifogtam a hülye pasikat állandóan (hagy ne részletezzem...) ,de a végén csak találtam egy normálisat :). A lényeg hogy nyíltan,de okosan és figyelmesen kell a dolgokhoz hozzáállni.
2009. jún. 16. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:
32%
Itt van ez az izé...internet! Ismerkedni is lehet, ott aztán villogtathatod pallérozott elméd.
2009. jún. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!