Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány évet/hónapot várnál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évet/hónapot várnál a szerelmedre?

Figyelt kérdés
Két és fél éve megismerkedtem a szerelmemmel, majd úgy 1 év után úgy alakult az élete, hogy szó szerint éjjel nappal melózik. Ezért alig találkozunk és akkor is csak pár percre. Telefonon viszont naponta többször is beszélünk. Azt mondja mindig, hogy már csak pár napot bírjak ki, de ezt mondja már vagy egy éve.
2012. ápr. 3. 13:18
1 2
 1/11 lila nyuszi ***** válasza:

Egy pillanatot se, soha többé nem várok senkire.

20/N

2012. ápr. 3. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon türelmes vagy:)Miért dolgozik ennyit?Hogy nektek jobb legyen,vagy a közös jövő miatt?Végül is mindegy,a lényeg hogy nem szakít időt rád.Ez nem normális dolog egy kapcsolatban.
2012. ápr. 3. 13:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretem, és nagyon komoly a kapcsolatunk és mondjuk te is meg vagy legalább 19 , 20 éves és ugy tekintesz rá mint a jövendőbelidre, akkor én a helyedben kivárnám :) De ha viszont nem igy van, és még fiatal vagyok akkor fölösleges várnod rá... rövid az élet, ki kell élvezni minden percét. 19L
2012. ápr. 3. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Rossz a kifogása, de amúgy semennyit nem várnék senkire.
2012. ápr. 3. 13:43
 5/11 anonim ***** válasza:

én 3 évet vártam egy férfira, igaz nem a munka volt az akadály hanem az, hogy neki volt egy igazi barátnője, és mindig azt mondta, hogy még egy kicsit várjak még egy hónapot, most meghalt az apja azért nem hagyhatom ott, most ez most az történt, aztán 3 év után mondtam senki, hogy cső már nem kellesz, erre azonnal otthagyta a barátnőjét, de már tényleg nem kellett találtam másik férfit és azóta is vele élek boldogan.

Amúgy mi a 7 napból 5ször biztos, hogy találkoztunk.

Ha nem egy településen laktok akkor talán érthető, hogy munka után fáradt és nincs kedve mászkálni, de ha egy településen laktok akkor esténként te átmehetnél hozzá.

2012. ápr. 3. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:
3 évet.
2012. ápr. 3. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:

23 éve várom

23 éves vagyok

23f

2012. ápr. 3. 17:41
 8/11 A kérdező kommentje:
15 percre lakunk egymástól, de nem mondja meg a pontos címét. Lehet, hogy naivnak tűnök, de hiszek neki. Őszinte embernek ismertem meg. Azért nem hinném, hogy 3 évig képes lennék várni. Kezdek belefásulni. 38/N.
2012. ápr. 8. 00:57
 9/11 anonim ***** válasza:

38 éves vagy

Akkor biz ne várjál.

Van családja azért nem mondja meg, hogy hol lakik, vagy nem tudsz igazán róla semmit?

Én azért vártam 3 évig, mert fiatal voltam 18 éves koromban jöttünk össze, és mivel tudtam, hogy barátnője vagy így én is kerestem más fiúk társaságát.

Zavart, hogy barátnője van, de ha éjjeli kettőkor akartam látni akkor felkelt otthagyta a barátnőjét és jött hozzám, szóval mással aludt esténként, de mégis mindig számíthattam rá.

2012. ápr. 8. 06:31
 10/11 anonim ***** válasza:
38 éves vagy, ez azért már akkor igy mindent más szemszögbe hoz. Nagyvalószínűséggel tényleg van családja a férfinek és nem szeretne lebukni.
2012. ápr. 20. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!