Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évet/hónapot várnál a szerelmedre?
Egy pillanatot se, soha többé nem várok senkire.
20/N
én 3 évet vártam egy férfira, igaz nem a munka volt az akadály hanem az, hogy neki volt egy igazi barátnője, és mindig azt mondta, hogy még egy kicsit várjak még egy hónapot, most meghalt az apja azért nem hagyhatom ott, most ez most az történt, aztán 3 év után mondtam senki, hogy cső már nem kellesz, erre azonnal otthagyta a barátnőjét, de már tényleg nem kellett találtam másik férfit és azóta is vele élek boldogan.
Amúgy mi a 7 napból 5ször biztos, hogy találkoztunk.
Ha nem egy településen laktok akkor talán érthető, hogy munka után fáradt és nincs kedve mászkálni, de ha egy településen laktok akkor esténként te átmehetnél hozzá.
38 éves vagy
Akkor biz ne várjál.
Van családja azért nem mondja meg, hogy hol lakik, vagy nem tudsz igazán róla semmit?
Én azért vártam 3 évig, mert fiatal voltam 18 éves koromban jöttünk össze, és mivel tudtam, hogy barátnője vagy így én is kerestem más fiúk társaságát.
Zavart, hogy barátnője van, de ha éjjeli kettőkor akartam látni akkor felkelt otthagyta a barátnőjét és jött hozzám, szóval mással aludt esténként, de mégis mindig számíthattam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!