Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok jártatok már így?
Elmenekültem a páromtól mert úgy éreztem nem bírom elviselni, folyton veszekedtünk, féltékenykedett, csunyán beszélt velem de nagyon. Úgy éreztem, nem szeret, nem becsül meg.
Összejöttem azonnal 1 másik sráccal (igazából miatta dobtam ki az exem).
Sokkal kedvesebb, aranyosabb velem mint az exem, szeretem nagyon!!!!
De..ha nem vagyok vele néha eszembe jut az exem is...elég csúnyán dobtam ki, nagyon összevesztünk és..akár milyen is volt velem..vmilyen szinten hiányzik
Voltam én is így és még mindig így vagyok vele!
Volt egy barátom ( már exem) ,16 hónapig voltunk együtt! Az utolsó hónapokban megcsalt fűvel fával,de én semmit nem éreztem ! Nem éreztette velem! Aztán megtudtam,hogy megcsal megakartam vele beszélni! Ami elméletileg sikerült is ! Aztán egy nap a semmiből magához költöztetett egy lányt! Azonnal szakítottam vele,de mai napig szinte minden nap eszembe jut! 1 éve és 3 hónapja történt :( ....
Lelkiismeret furdalásod van, mert csúnyán dobtad ki.
A többi része, majd el fog múlni idővel, kötődtél hozzá, ez természetes reakció ha hiányzik.
Nem becsült meg, nem ér annyit, hogy gondolj rá.
a megszokás, ragaszkodás...
Mennyi ideig voltatok együtt?
"Elmenekültem a páromtól"
és még mindig párodnak nevezed, nem a volt barátodnak
kicsit olyan bunkós volt vagy nem tudom ezt hogy írjam le...férfias volt és magabiztos is ugyanakkor
mostani párom sokkal felnőttebb, komolyabb
mért van az, h ha rossz is volt akkoris vmilyen szinten hiányzik, gondolok rá..főleg ha nincs velem a mostani párom??
Még mindig nem írtad le konkrétan, hogy mi hiányzik? :)
Persze ha csak annyi, hogy benne van az emlékeidbe, akkor OK, majd halványul, azért 7 hónapot nem lehet csak úgy kitörölni az életedből.
De ha konkrétan hiányzik valamiért Pl. szex, vagy a közös egyéb jó emlékek, ahol jópofa volt stb..., vagy az a férfiasság, tűz hiányzik e, amit esetleg nem kapsz meg a mostani kapcsolatodban.
Nem mindegy, hogy hogyan hiányzik.
De tökéletes pasi nincsen, hogy a kettőt ötvözd, az biztos, mint ahogy nő sincsen tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!