Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el az 1. férfit az életemben?
Már 6 hónapja szakított velem, azóta új kapcsolatom van és neki is, de egyszerűen képtelen vagyok elfelejteni. Féltékeny vagyok az új barátnőjére és nem érzem jól magam ebben az új kapcsolatban. Azért vágtam bele, hogy őt pótoljam, feledtesse a múltat, de nem jött be a számításom... Jó társaság, kellemesen el tudjuk tölteni a szabadidőnket, emberileg is szimpi, de semmi több, nem érzek iránta semmit. A szex sem olyan jó vele...
Azt hittem, már elfelejtettem az exet, ritkán beszélünk még, de amikor elmondta, hogy új barátnője van...hát elbőgtem magam. Azt hiszem féltékeny vagyok rá. Csak nem sikerül túltennem magam rajta. Azt hiszem titkon rá vágyom, de nem kaphatom már meg...
hát ha esetleg valahogy a tudtára hozod h. még mindíg szeretd, akkor talán, de gonsolom volt valami ok, ami miatt szakítottatok, és mondjuk tudod, h. h. van a mondás, a káposzta sem jó úramelegítve(ha netán összejönne)vagy csak próbáls élni az életed, egyszer csak el felejted, sajnos nem tudok jobbat, és mást mondani(szitu nélkül, de lehet, h. még úgy sem, sajna)
sok sikert, és kitartás(lehet nem ő volt az igazi, ha mégis, akkor ő is úgy érez, mint te!)
:-)
Tudja, hogy szeretem és ki is használta (alkalmi szexre összeruccanás), kalandjai is voltak, most meg összeszedte ezt a csajt. Nem lesz hosszú életű a kapcsolata, mert a csajnak gyereke van, ő meg túl gyerek még egy ilyen komoly kapcsolathoz, hogy még a gyerekkel is foglalkozzon... De nem hiszem, hogy valaha is visszajönne hozzám. Kényelmes típus és a miénk távkapcsolat volt. Sokkal nagyobb eséllyel pályázik egy helybeli, mint én.
Hogy miért szakított? Pontosan nem tudom. Pihenőt akart, nem akart kapcsolatot, kalandokra vágyott. A kalandjait meg is ejtette, most meg belemászott ebbe a kapcsolatba. Azt mondta mi még újra összejöhetünk, amikor szakított, de persze mást választott...
Szia!
Én is ebben a cipőben járok, csak én fiú vagyok. Még az alkalmi szex is stimmel, csak én nem mentem bele.
Fogalmam sincs hogy lehetne elfelejteni...pedig már féléve szakítottunk... :S
Azért hajra!
Ugyanez van velem is.
Nagyon szeretem az exem,mar 9 honapja uj baratom van.Nagyon szeretem,de nem vagyok szerelmes bele.
De o meg folyton basztat,kiabalva koszon,hogy koszonjek.De nem koszonok,mert nem erdemli meg.Nem beszelek vele,pedig szerelmes vagyok bele.
Barmit megttenek erte.De mi SOHA nem leszunk mar eggyut.Az keptelenseg.Pedig szretem...:(
Hagyad lesz ez meg igy se...:(
Nem vagy egyedul.Kitartast!Puszillak
Osszekevertem mindent!:))
Szoval utolso valaszolo vagyok.
Szoval nagyon szeretem az exem,nekem is az elso volt
Az uj baratommal mar 9 honapja egyut vagyok,akit szeretek,de nem vagyok bele szerelmes.
Az exem meg kiabalva koszon,hog viszakoszonjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!