Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exxy kérdése:

Szerelmes vagyok az egyik legjobb haverom barátnőjébe. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Több mint 4hónapja vannak együtt, a lányt nemrég ismertem meg, viszont azóta minden nap beszélünk nagyon sokat. A haverom és közte vannak gondok, már többször megcsalta, a csaj nem tud rola, és nekem mondja h valami nem jo meg stb stb. Nem tudom mit csináljak mert én szerelmes vagyok a lányba és szerintem mellette sokkal jobban érezné magát, de ha ez kiderül, örökre vége a barátságunknak, és lehet hogy a lány is megharagszik, de az érzelmeim ellen nem tudok tenni. Ti mit csinálnátok a helyembe?
2012. ápr. 2. 22:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem ne! ne mártsd be a haverod, mert tényleg azt hiheti, hogy csak azért teszed, mert meg akarod kapni! amíg együtt vannak, én nem próbálkoznék be, nem szép dolog a haveroddal szemben sem! és a csaj se biztos, hogy díjazná, hogy így szerelmet vallasz neki (h van pasija, aki ráadásul nagyon jó haverod). beszélgess vele sokat, legyél vele jóba, tudasd, hogy bírod, de ne vallj még neki szerelmet! a pasija egy tetű, ha már többször is megcsalta, és nem is tud róla a csaj! előbb utóbb (remélhetőleg előtt) szétmennek, és utána vesd rá magad a csajra! addig legyél vele jóba, éreztesd, hogy bízhat benned, és ha a pasi nem árulja el (beszélj vele, h el kéne mondani), akkor te is megejtheted a csajnak a témát, hogy nem hozzá való a pasi, de a részleteket nem te szeretnéd elmondani. ezt beszéljék meg egymás közt!

sok sikert, én szurkolok neked! :)

2012. ápr. 25. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a haverodnak mondd el hogy mi a szitu, ha korrekt, akkor ő maga áll félre, hiszen ő úgysem szereti, akkor neki mindegy hogy kivel van, ha nem így lenne nem csalná.
2012. máj. 30. 15:40
 13/17 anonim válasza:
mondd meg neki h szereted. sok ideig már úgysem lesznek egyutt ha csalja a pasija. ha meg tényleg szereted, vársz rá míg rájon. ezt egyébként lányként mondom: a legjobb ha csak bevallod, hogy tetszik, de megmondod, hogy tiszteletben tartod, hogy egyutt vannak. és ha jó barátok vagytok a csajjal, akkor amikor rájon h a barátja megcsalta, szakít vele és talán a te válladon sírja ki magát. de azt meg akkor talán nem is kéne elmondanod, h teccik. inkább csak legyél vele addig is jóba ameddig szakítanak, és utána hajts rá ;D am meg a barátod egy szemét...
2013. máj. 4. 15:44
 14/17 anonim válasza:
Én is ugyan ebben a helyzetben voltam áthívtam a csajt eggyik reggel elkezdtünk beszélgetni és megkérdeztem tőle h kér e bundás kenyeret és össze jöttünk. Én se hittem az első válasznak de bejött.
2017. jan. 5. 02:09
 15/17 anonim válasza:
Milyen volt a bundáskenyér?
2022. júl. 4. 11:57
 16/17 anonim válasza:
Kicsit megégett de ehető volt
2022. okt. 14. 17:57
 17/17 anonim válasza:
Na szuper ☺️
2022. okt. 16. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!