Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik legjobb haverom barátnőjébe. Mit csináljak?
szerintem ne! ne mártsd be a haverod, mert tényleg azt hiheti, hogy csak azért teszed, mert meg akarod kapni! amíg együtt vannak, én nem próbálkoznék be, nem szép dolog a haveroddal szemben sem! és a csaj se biztos, hogy díjazná, hogy így szerelmet vallasz neki (h van pasija, aki ráadásul nagyon jó haverod). beszélgess vele sokat, legyél vele jóba, tudasd, hogy bírod, de ne vallj még neki szerelmet! a pasija egy tetű, ha már többször is megcsalta, és nem is tud róla a csaj! előbb utóbb (remélhetőleg előtt) szétmennek, és utána vesd rá magad a csajra! addig legyél vele jóba, éreztesd, hogy bízhat benned, és ha a pasi nem árulja el (beszélj vele, h el kéne mondani), akkor te is megejtheted a csajnak a témát, hogy nem hozzá való a pasi, de a részleteket nem te szeretnéd elmondani. ezt beszéljék meg egymás közt!
sok sikert, én szurkolok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!