Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak - mi az, amivel a külsőmet kompenzálhatnám?
Nincs kisugárzásom, bár állandóan mosolygom, de roppant könnyen belesüppedek megfigyelő-állásba, így nehezen ismerkedem. Az ilyen jellegű szociofóbiámon kívül (bár tudom, ez épp elég) nincs szándékomban változtatni magamon belsőleg.
Inkább arra gondolok a kérdés alatt, hogy mi az az életmód, életfelfogás, hobbi, vagy bármi, ami pótolhatja, hogy egy nő nem született szépnek, sem extrovertáltnak, kirívó egyéniségnek? Egy utolsó mentőöv, amitől értékesebbnek érezhetem magam?
22 éves vagyok egyébként.
Nem, elhanyagolt nem vagyok, a baj az adottságokkal van.
Nem arról van szó, hogy igénytelen még az öltözködésem sem, de nyilván elegáns, változatos vagy szexi nem lehetek kompenzálásképp, mivel nem az elsődleges az én helyzetemben ruhavásárlásnál. Egyszerű, nőies ruhákat hordok, bár nem szoknyát és magassarkút. Ez mondjuk egyébként sem az én világom, főleg az életmódómmal.
Pontosítanom kell viszont: nem randevú előtt, hanem párkapcsolatban mi az, ami adhatna egy kis előnyt?
Van barátom, nemrég ismertem meg, és a félelmem inkább az, hogy nem bizonyulok elégnek. Érte megéri küzdeni, ezért tettem fel a kérdést.
Kevésbé értékesnek az életben azért, mert nincs olyan kisugárzásom, amivel érvényesülni tudok. Vélhetően... Előre tartok tőle, hogy amikor befejezem a tanulmányaim, akkor hogyan állom meg a helyem például egy állásinterjún.
Nőként pedig a külsőm miatt van kisebbségi komplexusom.
De hát már parázok, és aggódok! :D
Ezt szeretném sürgősen leküzdeni.
#9 +1
még egy anonim oldalon is rébuszokban beszélsz a külsődről, az adottságaidról, életmódodról... :-/
ami nem pénzkérdés: műveltség, ápoltság, sport, önmagad vállalása.
ide vársz sürgősen egy gyors és biztos csodareceptet? annál inteligensebbnek tűnsz a hozzászólásaid alapján, mintsem ebben komolyan higgy... sajnálom, de aki nem képes még itt sem vállalni saját magát, kibúvókat keres, meg "tíz tuti tippet, hogy megtartsd a pasit", az sok jóra ne számítson. egy darabig aranyos a félénkség, bizonytalanság, de aztán lassan rájön az ember, hogy nem is egy személyhez, hanem a saját fantáziájához vonzódik, ahhoz, akit belelát a lányba, aminek igyekszik megfelelni a "jajj, csak legyek jó neki" hölgyike. onnantól viharos gyorsasággal üresedik ki a sosemvolt kapcsolat.
te legyél Te. ez a legfontosabb és persze a legnehezebb, de a saját érdeked, és amit igazán jól tudsz csinálni. fontos neked? mutasd ki, úgy, ahogy neked tetszik, ahogy belőled jön. légy önmagad, mondd ki, tedd meg, tanulj belőle, lépj tovább. túlagyalással nem jutsz előbbre se a fickóknál, se állásinterjún, se munkában. a tettek számítanak, a bátor kis és nagy döntések, amikkel megmutatod ki vagy te, ami alapján meg lehet ismerni, szeretni, lehet tisztelni. tedd meg a magadét, hozd ki magadból és a lehetőségeidből a legjobbat; akinek tetszik, azzal keresd a kapcsolatot, a többiek meg kapják be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!