Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadják el a szüleim a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Már az elején leszögezem hogy lány vagyok és most töltöttem be a 18-at, a barátnőm pedig 20 éves és ő is Budapesten lakik, töri-magyar szakra jár az eltére.

Nem tudom mi lehet a baj, a szüleim hallani sem akkarnak egy ilyen leszbikus kapcsolatról, tegnapelőtt mutattam be nekik, de az óta nem is beszélünk egymással, főleg anyukámmal, sajna nagyon rossz az is hogy nem tudunk leülni normálisan megbeszélni, felnőttként a dolgokat, nagyon ellenzik a kapcsolatunkat, de azt nem tudom, hogy miért. Már fél éve együtt vagyunk és jól megértjük egymást már jólett volna nekünk, hogy nem titokban kelljen mindig találkoznunk. Nagyon fontos lenne számomra hogy elfogadják a szüleim, ráadásul nem dohányzik, nem iszik és persze mivel egyetemre jár teljesen értelmes és van gógyija, nagyon tájékozott lány és szeret színházba járni. SOS kérek ötleteket mit csináljak?

2009. jún. 16. 12:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én nem mondom egy szóval sem hogy "szar" vagy "utálni kell őket", csak azt mondom, hogy természetellenes. Nem mindennapi, és nem is teljesen megfelelő viselkedés szerintem. De ez csak az én véleményem. És engem egyáltalán nem zavarnak, csak azon akadtam fenn egy kicsit, mint már írtam, hogy a kedves kérdező csodálkozik, hogy anyuci nem ugrott a nyakába. Ezt idő kell feldolgozni, pont azokért a dolgokért amiket már említettem. Szerintem te sem örülnél, ha kiderülne a gyerekedről ilyesmi. Persze, elfogadnád az oké, de azért te is meglepődnél rajta, hiszen te is esküvőt meg unokákat képzelsz el, nem? De ne érts félre én nem utálom őket, vagy ilyesmi, csak azon akadtam ki, hogy ez kérdés, hogy a szülők miért nem tudják őt megérteni. Viszont sok olyan l.szbi lány van aki kezelésre szorulna, mert nem úgy született, hogy más csak csalódott a pasikban vagy ilyesmi. De akik így születtek azokkal is minden rendbe csak hát ez ekkor sem hétköznapi dolog!
2009. jún. 17. 19:48
 22/24 anonim ***** válasza:
18:02-esnek mondanám, hogy én is leszbikus vagyok és mielőtt még megint elkezded ócsárolni a katolikus egyházat, elmondom hogy én csomó segítséget kaptam tőlük és csak tőlük, mert ők sem beszűkült emberek csoportja és tudják, hogy vannak olyan emberek, akik nem divatból csinálják, hanem genetikai hiba miatt. Ezt a dolgot egy pap fel tudja fogni és bizony segített is nem úgy mint az szdsz, akik csak pofáznak a szabadságról és nem teszenk érte semmit, csak választókat csalogatnak! Undorító képmutatók!
2009. jún. 19. 09:01
 23/24 anonim válasza:
56%
Szia!Azt valahogy sosem értettem,hogy gyűlölködni minek jár ide bárki is,ha már segíteni nem tud és persze nem is akar.Nincs szükség rá,hogy bűntudatot akarjanak kelteni benned,vagy bárkiben aki meleg.De ha valamelyikük is átélte volna mindazt,amit Te,vagy a hasonló meleg párok,akkor megnézném,hogy mekkora lenne a szája.Nálunk úgy van,hogy a barátnőmet elfogadja anyum,és nagyon szereti is.Fordítva meg nem hiszem hogy működne,mert róla nem tudják otthon,hogy leszbikus.Tudom hogy ez nem sokat segít,de kitartás,ezen csak az idő segít,vagy beletörődnek,és viszonylag normális kapcsolatban tudtok maradni a szülőkkel,vagy tovább kell állni,bármennyire fáj is.Ha elég erős a kapcsolatotok,menni fog,és remélem hogy így lesz.(19)
2009. júl. 4. 16:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a szülők fontosabbak egy picit, mint az aktuális párod. Jobban meg lehet bennük bízni. Nem azért, a párodban is biztos meg lehet, de azért a szülők pici korod óta ott vannak veled, és a legjobbat akarják neked. Az más dolog, hogy a kivitelezésben nem úgy tűnik... Szóval ne hagyd el ezért a párod, de szerintem nem kéne csak úgy tovább állni, mert a szüleid is szeretnek! Nem muszáj köztük választanod!
2009. júl. 8. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!