Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el a szüleim a barátnőmet?
Már az elején leszögezem hogy lány vagyok és most töltöttem be a 18-at, a barátnőm pedig 20 éves és ő is Budapesten lakik, töri-magyar szakra jár az eltére.
Nem tudom mi lehet a baj, a szüleim hallani sem akkarnak egy ilyen leszbikus kapcsolatról, tegnapelőtt mutattam be nekik, de az óta nem is beszélünk egymással, főleg anyukámmal, sajna nagyon rossz az is hogy nem tudunk leülni normálisan megbeszélni, felnőttként a dolgokat, nagyon ellenzik a kapcsolatunkat, de azt nem tudom, hogy miért. Már fél éve együtt vagyunk és jól megértjük egymást már jólett volna nekünk, hogy nem titokban kelljen mindig találkoznunk. Nagyon fontos lenne számomra hogy elfogadják a szüleim, ráadásul nem dohányzik, nem iszik és persze mivel egyetemre jár teljesen értelmes és van gógyija, nagyon tájékozott lány és szeret színházba járni. SOS kérek ötleteket mit csináljak?
Ne foglalkozz ezekkel a beszűkült látókörűekkel!
Élj boldogan, vállald, hogy kit szeretsz, ennél több nem kell :) Hajrá!
Jobb helyekre? Beszűkült Látókörűek Országos Gyülekezete? Egyébként ha az én gyerekemről kiderül valamikor is, hogy homoszexuális, sosem fogom érte bántani, mert én nem vagyok ilyen szánalmas, korlátolt ember, hogy ezért hibáztassam. Inkább legyen egy homoszexuális, de értelmes gyerekem, mint egy ilyen, mint akik ide írkálnak. Akkor is szeretni fogom, de mindent el fogok követni, hogy azt megváltoztassam, mivel azt MEG LEHET VÁLTOZTATNI. Szégyellni meg semmiképp sem fogom, mert ő az enyém, és bennem van a hiba, ha valamit rosszul tanítottam meg neki.
Ne törődj velük, sajnos a szüleid is ilyenek ezek szerint, de elképzelhető, hogy ők jobb belátásra bírnak. Ne add fel!
Az utolsó válaszoló egy jó és rendes ember, de egyvalamiben téved: nem lehet megváltoztatni. Elnyomni igen, de megváltoztatni nem. Te megtudnál változni és a saját nemedet szeretni?
A szüleid, ha igazán szeretnek el fognak fogadni, ha pedig nem, akkor ők többet vesztenek...
Azért van ez, mert még mindíg viseljük a drága katolikus egyház miatti gyűlölködések következményeit. Már közel sincs akkora hatalmuk, de az ilyenen, mint te látszik, hogy azért még az emberek sajnos belerakják a nevelésbe, hogy aki más, az szar, azt utálni kell.
Képzeld el például a görögöknél teljesen természetes volt, sőt sok más kultúrában is. Sok helyen amúgy ma is lehet házasodni melegeknek is.
De még mindig nem voltál képes válaszolni: miért zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!