Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mégis ilyenkor milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mégis ilyenkor milyen szándék vezérel titeket?

Figyelt kérdés
Miért nem tudtok világos igent vagy nemet mondani? Miért hitegetitek az embert? Abba bele sem gondoltok, hogy így sokkal megalázóbb a srácnak, mintha azonnal elutasítanátok? (akinek nem inge ne vegye magára)
2012. ápr. 1. 20:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én ha nemet mondanak nekem, akkor hagyom az egészet a fenébe. Viszont ha így kerülgetik a kását, akkor azt tévesen úgy értelmezem, hogy van esélyem. Persze a hiba bennem van, de akkor is: honnan tudjam, hogy csak kéreti magát vagy "burkolt nemet" mondott?
2012. ápr. 1. 21:20
 22/25 anonim ***** válasza:
Utálnál ha kérnék rólad egy képet priviben? 20.52. Amúgy Lindi
2012. ápr. 1. 21:38
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem utálnálak. Lealább jót röhögsz rajtam, és lesz egy jó estéd! :)
2012. ápr. 1. 21:47
 24/25 anonim ***** válasza:
lökött. :)
2012. ápr. 1. 22:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is mindig ezt mondom. De senki sem tehet az érzelmi intelligenciájáról.
2012. ápr. 2. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!