Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mégis ilyenkor milyen szándék vezérel titeket?
Figyelt kérdés
Miért nem tudtok világos igent vagy nemet mondani? Miért hitegetitek az embert? Abba bele sem gondoltok, hogy így sokkal megalázóbb a srácnak, mintha azonnal elutasítanátok? (akinek nem inge ne vegye magára)2012. ápr. 1. 20:30
11/25 A kérdező kommentje:
Akkor én szánalmas vagyok, mert szeretem a határozottságot, és ha már a mi dolgunk az udvarlás, akkor annyi minimális visszajelzést elvárna az ember, hogy van -e értelme vagy nincs.
2012. ápr. 1. 20:42
12/25 anonim válasza:
Ezt nagyon könnyen el lehet dönteni. Ha testileg közeledsz hozzá és viszonozza akkor zöld az út, ha nem akkor nem. Ennyi.
13/25 anonim válasza:
Az igazán jó nők ahogy Te nevezed őket leszarják, hogy mi lesz rá a reakciód, az meg aki a kis kedves kategóriába tartozik nem biztos, hogy a lelkedbe gázolna inkább megpróbálja máshogy mutatni, hogy nem. Ha nem mondd egyből igent vagy a második alkalommal akkor szerintem egyértelmű, hogy nem a válasz. Ha akarna téged nem gondolkodna rajta!!!
14/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: igazad van... De akkor is "a krumplileves legyen krumplileves". Ha mindjárt nemet mondana, nem lenne kellemetlen neki se, nekem se.
2012. ápr. 1. 20:52
15/25 anonim válasza:
Ti udvaroltok. Na neeeeeee. Ha nem vetted volna észre fordult a világ. A nők rohannak a pasik után nem fordítva. Már sokan azt se tudjátok, hogy mi az, hogy kinyitni az ajtót egy lány előtt vagy feladni rá a kabátot. Ezek a régi jó dolgok kihaltak belőletek. Tisztelet a kivételnek.
16/25 anonim válasza:
Ha régóta ismered akkor mindenképpen kellemetlen lenne de ha új ismeretség akkor igazad van. Ha soha többet nem látjátok egymást nincs miért visszatartani a választ.
17/25 A kérdező kommentje:
20:52-es Válaszoló: Én ilyen régivágású idióta vagyok. Ezért törli belém a lábát a fél ország. Sokan nem adnak esélyt se, hogy bebizonyítsam, milyen értékes ember vagyok. Akik meg adnak, azokról meg kiderül egy idő után, hogy nem igazán stimmel az értékrendünk... Jójó tudom kötél általi halált érdemlek...
2012. ápr. 1. 20:57
18/25 anonim válasza:
20:52-es vagyok.
Ne haragudj megkérdezhetem, hogy te egy fiatal de jó pasi vagy. Vagy épp az ellenkezője vagy van valami önértékelési problémád? Teljesen úgy jön le, mint ha egy szerinted nem lennél jó pasi és csak kevesen adnak esélyt arra, hogy bebizonyíthasd, hogy nem a külső számít.
19/25 A kérdező kommentje:
"20:52-es Válaszadó" : Hát megvallom Neked az őszintét: állítólag nem vagyok rosszképű gyerek, 20-as éveim elején járok még. De én nem vagyok elégedett a külsőmmel és ahogy írtad be akarom bizonyítani, hogy a belső értékeim tesznek értékessé. Jelenleg egy kupac tehéntrágyát is többre tartok magamnál. Hát kábé ennyi.
2012. ápr. 1. 21:06
20/25 anonim válasza:
Ha igent mondok és még nem tudom hogy tényleg bejön e a srác akkor abból gáz lesz később...
Ha nemet mondok akkor meg vagy koslat utánam, vagy én leszek a világ legszarabb személye.
És ezt nem sértésnek szánom, csak szimplán válaszoltam a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!