Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom szeretne akt fotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom szeretne akt fotokat kesziteni rolam, miert olyan fontos ez neki?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 09:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is csináltam már barátnőmről nem 1 aktfotót (eddig csak Cicist :P). két éve vagyunk együtt. hogy miért jó? mert lesz róla, a testéről emlékem, ha már esetleg nem leszünk együtt. Akárhogy is válok el tőle (ha előfordul), tuti nem élnék vissza ilyennel, akármennyire is megbántana, ezzel biztos nem támadnék vissza. Aljas dolog a másikról ilyesféle képeket feltennni a netre.

sztem annyi, hogy tetszel neki, és szeretné megörökíteni azt is ami általában nem látszik a képeken. addig örülj, amíg akar rólad képeket csinálni. ;)

2009. jún. 16. 10:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

En rolam is akart a baratom,de sose nem engedtem neki:)!

En a helyedben biztos nem engednem!!!

2009. jún. 16. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha a barátod amúgy is szeret fotózni, akkor szerintem engedheted, ha teljesen megbízol benne, és így még gyakorolni is tudja azt a műfajt. Én is szeretek fotózni, bár engem az akt fotózás annyira nem izgat, inkább a makró. Mondjuk, ha lenne egy barátnőm, és Ő megengedné, akkor lehet, hogy lenne kedvem igényes képeket készíteni róla, ami mind kettőnknek tetszik;) Hát te tudod, én ezt gondolom erről:)

Üdv. 20/F

2009. jún. 16. 10:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én saját hibámból tanultam, hogy nem szabad hagyni. Bár nem élt vissza vele az illető, de nem egyszer fenyegetőzött vele, és nagyon kiidegelt. Még most is para, h gondol egyet és mennek fel netre, bár azt hiszem egyen vok csak felismerhető.
2009. jún. 16. 10:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem addig örülj, ameddig Téged szeretne így lefényképezni és nem másokat. Ha komolyabban fotózik a barátod és még nem csinált ilyet, egy új érdekes műfaj lehet neki. A képeket meg le lehet tölteni a Te gépedre és akkor nem marad nála semmi.

Még az is lehet, hogy 20 év múlva jó lesz visszanézni, hogy igen ilyen jól néztem ki... és szép emlékeket ébreszt benned.

2009. jún. 16. 11:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha ismered, bízol benne, hogy nem fog ezzel visszaélni (és mondjuk nem kiskorú vagy), akkor nyugodtan engedheted neki.

Mi is fotóztuk egymást pucéran, és izgalmas volt, élveztük, a vége általában mindig szex lett..

2009. jún. 16. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!