Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom szeretne akt fotokat kesziteni rolam, miert olyan fontos ez neki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 09:04
1/16 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de sztem nem engedd, főleg ha nem régóta jártok, az ilyesmivel vissza is lehet élni.
2/16 anonim válasza:
sztem ez hülyeség ne engedd neki. minek az....
3/16 anonim válasza:
Nem tudom mért jó, mindig rólam is AKAR, de gyakaran nem engedem meg neki!
4/16 anonim válasza:
Attol fugg, hogy miota vagytok egyutt. Meg hogy megbizol-e a baratodban 100%ig. Ha nem semmikeppen ne hagyd. Az en baratomnak vannak rolam akt kepei, meg nekem is rola. De mi 100%ig megbizunk egymasban, es tudom, hogy semmikeppen nem elne vissza vele.
5/16 A kérdező kommentje:
1 eve vagyunk egyutt..sztem se elne vissza vele...de megis tartok ettol az egesztol ,sosem lehet tudni ,hogy milyen fordulatot vesz az elet..
2009. jún. 16. 09:09
6/16 anonim válasza:
A tested intim valója nem tartozik csak rád és a barátodra, de csak abban a meghitt pillanatban. A fénykép ennek a meghitt pillanatnak az ellopása, és valami torz lélektelen tükörképe a testi szerelemnek. Egyébként mit akar vele? Bekerül az albumba? Vagy magányos perceiben ezt nézegetve kényezteti magát? A képzelet már nem elég?
7/16 anonim válasza:
Sosem tudhatod hová sodor az élet, pl. híres tévés személy leszel, vagy csak egyszerű tanár, vagy üzletasszony, ügyvéd, stb stb...aztán egyszercsak feltűnnek pikáns képek rólad...ne engedd, nem szabad.
8/16 anonim válasza:
Az ,hogy fényképeket akar csinálni nem baj szerintem,lehet előjátékszerűen felfogni. Digitális géppel hamar megvan, a végén pedig letörlöd, vagy náladmarad. A bizalom szép dolog, de az a tuti ha nálad vannak a képek.
Mi is csináltunk videót sex közben,később megnéztük, újra összebújtunk ;) , aztán letöröltük. Ennyi.
9/16 anonim válasza:
Szerintem se hagyd.. csak ha megegyeztek, hogy utána kitörlitek.. manapság nagyon sokat lehet hallani arról, hogy az exbarátok felpakolják internetre az exbarátnőt(főként akt fotókat) :S
10/16 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak magát dicsérné azzal, hogy olyan képei is vannak a barátnőjéről, mint amilyeneket az újságokban lát...
Szóval lehet, hogy csak saját maga önbizalmát akarja tovább duzzasztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!