Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom szeretne akt fotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom szeretne akt fotokat kesziteni rolam, miert olyan fontos ez neki?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 09:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, de sztem nem engedd, főleg ha nem régóta jártok, az ilyesmivel vissza is lehet élni.
2009. jún. 16. 09:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
sztem ez hülyeség ne engedd neki. minek az....
2009. jún. 16. 09:07
 3/16 anonim válasza:
100%
Nem tudom mért jó, mindig rólam is AKAR, de gyakaran nem engedem meg neki!
2009. jún. 16. 09:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg, hogy miota vagytok egyutt. Meg hogy megbizol-e a baratodban 100%ig. Ha nem semmikeppen ne hagyd. Az en baratomnak vannak rolam akt kepei, meg nekem is rola. De mi 100%ig megbizunk egymasban, es tudom, hogy semmikeppen nem elne vissza vele.
2009. jún. 16. 09:08
 5/16 A kérdező kommentje:
1 eve vagyunk egyutt..sztem se elne vissza vele...de megis tartok ettol az egesztol ,sosem lehet tudni ,hogy milyen fordulatot vesz az elet..
2009. jún. 16. 09:09
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
A tested intim valója nem tartozik csak rád és a barátodra, de csak abban a meghitt pillanatban. A fénykép ennek a meghitt pillanatnak az ellopása, és valami torz lélektelen tükörképe a testi szerelemnek. Egyébként mit akar vele? Bekerül az albumba? Vagy magányos perceiben ezt nézegetve kényezteti magát? A képzelet már nem elég?
2009. jún. 16. 09:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tudhatod hová sodor az élet, pl. híres tévés személy leszel, vagy csak egyszerű tanár, vagy üzletasszony, ügyvéd, stb stb...aztán egyszercsak feltűnnek pikáns képek rólad...ne engedd, nem szabad.
2009. jún. 16. 09:24
 8/16 anonim ***** válasza:
83%

Az ,hogy fényképeket akar csinálni nem baj szerintem,lehet előjátékszerűen felfogni. Digitális géppel hamar megvan, a végén pedig letörlöd, vagy náladmarad. A bizalom szép dolog, de az a tuti ha nálad vannak a képek.

Mi is csináltunk videót sex közben,később megnéztük, újra összebújtunk ;) , aztán letöröltük. Ennyi.

2009. jún. 16. 09:43
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem se hagyd.. csak ha megegyeztek, hogy utána kitörlitek.. manapság nagyon sokat lehet hallani arról, hogy az exbarátok felpakolják internetre az exbarátnőt(főként akt fotókat) :S
2009. jún. 16. 09:49
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

Az is lehet, hogy csak magát dicsérné azzal, hogy olyan képei is vannak a barátnőjéről, mint amilyeneket az újságokban lát...

Szóval lehet, hogy csak saját maga önbizalmát akarja tovább duzzasztani

2009. jún. 16. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!