Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a lány ideálod?
ugy értem hogy belsőleg,tulajdonságoka :)
szóval hogy röhögős,csendes,mosolygos,beszédes,visszahuzodó, bulizos,vagány,cuki. ilynek:)
Ugyan már! Mi az hogy a visszahúzódó csendes lányokat szeretjük? Tiszta gáz ha egy lány nem mer megszólalni, mert félős, és semmiről nem lehet vele beszélni mert nem is nyitja ki a száját. Csak a szűz fiúcskák ábrándoznak az ilyen "jókislányokról".
"még nem született meg az a lány" -> na a kis pedofil......
legyen önálló gondolata a legtöbb dologról, nyíltan meg lehessen beszélni vele a kényes dolgokat is meg úgy általában tudjon lelki támaszt adni, előny ha nyitott, és szívesen próbál ki új dlgokat, a humor ott is nagyon fontos, őszinteség, odaadás, tolerancia szintén.
Amúgy ha kölcsönösen szeretik egymást 2-en akkor hidd el a legőrültebb hibákat is elnézik, én tudom, voltam már világ nagy s*ggfejbe beleesve, utólag jöttem rá mekkora barom volt.
A 6. vagyok, és a 11.-nek írom!
Szerintem, sokkal jobb kapcsolatban lehet az ember egy olyan nővel aki egy picikét csöndesebb és nem éli bele magát annyira a hülye problémákba. Egy kicsit visszafogottabb, csendesebb lánnyal kevesebb a vita is.
A vagány bulizós, stb... csajok/lányok/nők (helyes opció aláhúzandó) kicsit túlképzelik magukat bizonyos helyzetekben és általában a stílusuknál fogva robbanékonyak és hamar vitába keverednek. Nekem ehez se időm se energiám, jobb a csöndesség, megértés hosszútávon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!