Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a lány ideálod?
ugy értem hogy belsőleg,tulajdonságoka :)
szóval hogy röhögős,csendes,mosolygos,beszédes,visszahuzodó, bulizos,vagány,cuki. ilynek:)
Az amelyik hozzám szól és bejövök neki. Ilyen nincs :D
Forever alone lvl 9999
Figyelj! Pár éve úgy gondoltam, hogy a csendes, megértő, visszahúzódó (de csak társaságban!), tehát otthon kettesben ki tud nyílni előttem és jókat tudunk beszélgetni (2-3 óra/este), amit általában egy kellemes szex zár. Igen azt mondom, hogy ilyen nővel élje le az életét egy férfi, 9 éve vettem el egy ilyen nőt és bár az első két évben még mint érettlen huszonéves úgy gondoltam nem jó döntés volt úgy mostanság arra jövök rá, hogy csúnyán szólva jó p*ncira tettem az "X"-et, értsd megházasodtam.
Szóval ezt kívánom, hogy olyan nőt találj aki ilyen, a többi hosszútávon nem kifizetődő.
Szeret velem dugni. Remélem ez belső tulajdonságnak számít.
Csendes, ha nem beszél egyáltalán az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!