Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lánynak milyen érzes ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak milyen érzes ha a baratja tapizza a mellét? Izgató v szar érzes szamara?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a legtöbb lánynak biztosan izgató, viszont tudok olyat, aki nem szereti, ha a mellét fogdossák. :) azért szarnak nem nevezném semmiképp. :D 33/L
2009. jún. 15. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem izgató!!20/L
2009. jún. 15. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Számomra izgató! Mondjuk engem bárhol "tapiz" a barátom, izgató.
2009. jún. 15. 22:40
 4/8 anonim válasza:
100%
Izgató! A lanyoknal a mell egy erogen zona. En attol vadulok be leginkabb, amikor a parom csokolgatja, nyalogatja, de a tapizast is nagyon elvezem!
2009. jún. 15. 22:43
 5/8 anonim válasza:

Aki kérdezte, az biztos fiú.Ha a lány már nagyon szégyenlős, nem kéne próbálkozni.De ne veszd el a fejed!

Nem is kell nagyon megnyomni, mert az fáj.Csak finoman.Lehet, hogy az elején a lánynak tetszik, de azután már kényelmetlen, ez változó

2009. jún. 15. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem különösebben nem izgat. Ha a nyakamat csókolgatja a barátom az jobban beindít. :) Szeretem ha simogat, és ha a melleimet van kedve simogatni, vagy "masszírozni", hát tegye, rosszul nem esik! :)
2009. jún. 15. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden lánynak izgató. Például engem sem izgat kifejezetten, de azt se mondanám, hogy rossz érzés, inkább olyan semleges. De az sem mindegy hogyan tapizzák, finoman, óvatosan, puszilgatva.
2009. jún. 15. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Imádom , főleg amikor még bevadul .. mh ... :P
2009. jún. 16. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!