Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ? Min változtassak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ? Min változtassak?

Figyelt kérdés

Én egy 18-éves ,vidám, sportos testalkatú, sokak szerint nagyon helyes srác vagyok. De nagyon nehezen ismerkedek, főleg lányokkal.

Viszont ha egy lány akar velem megismerkedni komolyabban, szinte azonnal "lepattintom"......... mindig rá fogom valamire,.....ilyenekre: én még élni akarok, csak a pénzért lenne velem, stb.

De tudom hogy ez hülyeség, mivel hogy majd meg esz az irigység (csúnya dolog tudom) mikor látom a haverjaimat a kocsim hátsóülésén smárolni a csajukkal, meghogy közös programot csinálnak csak 2-es be.

Egyszerűen hihetetlen sz@rul esik hogy szinte alig találkozok a barátaimmal hétköznap, hétvégente eddig se tarthattam velük minden buliba, mert vasárnaponta meccseim vannak, de ha elmenyünk partyzni nincs olyan este hogy ne legalább 2-csajjal bulizzak hajnalig........... ezért nem értik hogy itt vagyok 18 és még nem volt barátnőm.

Ezen szeretnék változtatni. Szerinted min kéne változtatnom?

Köszönöm hogy legalább végigolvastad.

2009. jún. 15. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!szerintem ha egy csaj ismizni akar és neked is bejön akkor ne pattintsad le!!!XD
2009. jún. 15. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:

22:24

20/L

2009. jún. 15. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez érdekes. Miért pattintod le a lányokat, ha közben megesz az irigység amikor a haverok csajoznak? Lehet, hogy félsz a lányoktól, egy kapcsolattól! Én is így voltam sokáig (lány vagyok), de aztán belevágtam és rájöttem, hogy sokkal jobb, ha van valakije az embernek. Bár még fiatal vagy, főleg a fiúk később érnek, szóval nem vagy elkésve. De azért nem kell elküldeni a csajokat! Hidd el, még vidámabb leszel! Csak bátran! :) 22/L
2009. jún. 15. 22:27
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a vállaszokat de egyébként hozzá kell tennem hogy az én haverjaim 20-24éves korosztályba vannak.
2009. jún. 15. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tünik, nem szeretnél belebonyolódni egy komoly kapcsolatba, viszont kipróbálnád már milyen "járni". A haverok között bizonyára van barát is, akivel ezt a dolgot meg tudod beszélni. (Ha nincs, kezdjed egy igaz barát beszerzésével.) Ha az elveiddel nem ellenkezik, kérd meg, hozzon össze egy tapasztalt lánnyal, aki elindíthatja a szerelmi életedet (nem prostira gondolok). Ha kellőképpen felvértezed magad tapasztalattal, akkor sokkal magabiztosabban fogsz ismerkedni és keresni a lelki társadat is. DE vigyázat! Az első partner mindig különleges. Nehogy elveszítsd a fejed és az ujja köré csavarjon akaratod ellenére! Gumi kötelező!
2009. jún. 16. 08:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a vállaszt. Igazad van, lehet hogy egy igazi barátot kéne találni, aki nem jelejt el 4-5évet,(bulikat, a sok eggyütt töltött időt) egy csaj miatt.

Nem, nem ellenzem ezt az "összehozlak titeket" témát.

Én is csináltam, de velem is csinálták de nem nagyon jött össze........ általába nekem nem tetszettek a csajok (nem külsőleg), ... azért meg nem járok valakivel hogy elmondhassam magamról hogy: IGEN, VÉGRE VAN EGY B.NŐM...... bocs de lehet hogy én nem voltam érthető (próbáltam sugalni), de a sexel semmi gond sincs.

Köszi. Ha ezek után eszedbe jutott v.mi akkor írd meg, biztos segít.

2009. jún. 16. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!