Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom most fog ballagni és most lesz a 2 éves évfordulónk is és nem tudom mit vegyek neki. Milyen ajándékot vegyek neki?
Hát ez így elég nehéz, te tudod mit szeret, mi érdekli, meg hogy mennyit akarsz rá költeni.
Szóval pár dolog: óra, nyaklánc, karlánc, parfüm, ing, vicces boxeralsó, póker szett, egy jó bor vagy más ital.
Készíthetsz is ajándékot: fotóalbum a képeittekkel, képkeret és benne rólatok kép, boxert pufi festékkel kimintázol (kreatív hobbi bolt).
Esetleg ajándék gyanánk elmehettek valahova kirándulni, vagy főzöl neki egy gyertyafényes vacsit, vagy sütsz.
Háhá én is iylen helyzetben vok,csal mi általánosból ballagunk júniusban(gondolom a barátod nem...)és 2 évesek leszünk :D
Az előző válaszadónak adhatsz bizalmat,mert tényleg jók az ötletek!Én nekem is a kölni jutott az eszembe,a képalbum,egy plüssmaci vagy bármilyen állat bármit aminek örülne :)
Pusz Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!