Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Megpróbálom érthetően leírni. Azt nem ígérem, hogy rövid leszek mert az nem az erősségem.:D

Szal...tavaly nyáron megismerkedtem egy fiúval (16) -én 17- egy hónapra rá összejöttünk. Más városban lakunk. Nekem nem nagyon ment a dolog. Így egy bő hónap után szakítottam wele. Nem sokáig bírtuk egymás nélkül. Hétvégeként is mindig együtt woltunk. Megint összejöttünk Aztán megint szakítottam. Nem tudom az okát. Nem ment a dolog nekem. Aztán miwel 7wégén egy helyen bulizunk/tunk mindig vlhogy egymás közelébe kerültünk és elwotunk egymással. Nem jártunk csak kavargattunk. Ez így ment járás nélkül kb áprilisig. Közben rájöttem h szeretem. Ő már előbb is mondta kicsiwel h azt hiszi szeret. És aztán májusban megtudtam h ö miközben velem kavargat egy másik lánnyal is ugyan ezt teszi. Nagyon rosszul esett. Tűrtem pár hétig nem szóltam neki. És aztán mikor megemlítettem azt mondta h ö engem szeret és nem kell neki a másik lány. Nem akar tőle semmit. (akkor miért volt vele?).

Jah és mellesleg ök már egy jó ideje elvoltak így. Jóval mielőtt én megtudtam vna. És azelőtt a csajjal nagyon jóban voltunk. Hát köszönöm szépen az ilyen barátokat...

akkor egy kicsit külön voltunk...én addig megismerkedtem egy velem egykorú nagyon aranyos fiúval. Meg is csókolt. Ezt megtudta az előző fiú. Nagyon kiakadt. Szarul esett neki. De mondta h tudja h nem mondhat semmit mert ö ugyanezt csinálta velem. Még sírt is miattam. Nemtudom…akkor jól esett wisszavágni neki...de többször nem tudtam megcsinálni. Én szeretem.és úgy kb egy honapja megmondtam neki h válasszon most már. Velem ne játszadozzon. Hát ö nem választott. És mondtam neki h akk majd én segítek...menjem a másik lányhoz v csináljon amit akar de engem hagyjon ki belőle. Még egyszer utoljára megmondtam neki h mennyire szeretem. Nagyon nehéz wolt. De megmondtam neki. Azóta se jött össze a másikkal...azóta is azt mondja h engem szeret és welem akar járni. Egy hónapja kb már nem nagyon beszélek vele vissza se csörgetem ha megcsörget...nagyon nehéz...legszívesebben elmondanám neki h mennyire szar játszani magam h engem mennyire nem érdekel...és h mennyire szeretem még mindig...

nem tudom mit kéne csinálnom?!azt mondják hagyjam a francba...azon az úton haladok eddig...d wlhogy a 0-rol nem jutok tovább...nem vagyok boldog. Sokak szerint az lesz a legjobb ha elfelejtem...de nem akarom...:/…most már nagyon bánom hogy elrontottam az elején a hülyeségeimmel…

Most nem találkoztunk már több mint egy hónapja...de egy 7 múlwa fogunk...nemtudom hogy fogom kibírni h ott wan és látom...

Nem tudom mennyire volt érthető. Hosszura sikeredett.:S.Ha esetleg valamit nem értetek kérdezzetek. Csak kérlek segítsetek. Köszi.

2009. jún. 15. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Hát igazad van te rontottad el. Gondolj bele, szereted, együtt vagytok minden happy, és egyszer csak szakít veled mert olyan kedve van. És ez megtörténik még egyszer. Tök normális, hogy ezek után másik lányt keres. Én a pasi helyébe elfelejtenélek! Ezek után hogy várod el tőle, hogy megbízzon benned?! Nálam nem tudnád visszakönyörögni magad az tuti!
2009. jún. 15. 19:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé törte magát, egy hónapon keresztül...az már valami...vagy nem? Az biztos, hogy nagyon fontos vagy neki, ezek alapján. Szerintem ha találkoztok legyen tisztázva, hogy csak ti ketten vagytok egymásnak és másokról már nincs szó. Szerintem ez még nem az a szitu, amikor a legajánlottabb elfelejteni a másikat. Szerintem.
2009. jún. 15. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez nem ide tartozik de nagyon szúrta a szememet a w betű a v helyett.

A kérdésedre válaszolva,megbántad ez már jó,ha úgyse tudod elfelejteni akkor beszéljétek meg.Mond meg neki hogy mennyire bánnod ezt az egészet,és ne játszd meg magad előtte,mond el hogy igazán mit érzel.Azóta nincs esetleg neki valakije? mert ha igen akkor felejtős.

2009. jún. 15. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanilyen helyzetben vagyok...komolyan!! Iszonyatosan hiányzik és iszonyúan szeretem de ezt már nem mondhatom el neki!!! Mert nem érdekelnéé!! Szal megértelek,ha tem ég vissza tudod fordítani..tedd meg!!! Egy próbát még megér...h boldog légy!! :)
2009. jún. 15. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:

mikor 16 voltam, nekem is volt egy ideig egy ilyen jellegű "kapcsolatom" egy 1 évvel idősebb lánnyal. ő is hasonló módon játszott velem, talán akarata ellenére, én meg csak azért jöttem össze mással (akivel éppen tudtam), h féltékennyé tegyem, de nem sikerült. nekem szerencsém volt, h egy idő után észbe kaptam és nem kerestem többet a lányt és nem válaszoltam neki (nehéz volt ..) . most sok évre rá számtalanszor bocsánatot kért és jó barátok vagyunk.

azt javaslom, h ha tényleg szereted a srácot akkor ne viselkedj így többet, gyere össze vele , tiszteld és becsüld meg, leírásod alapján őszintén szerethet és erőlködik. tényleg te rontottad el és te vagy a hibás !

ha nem szereted, vagy nem tudod, h mit érzel akkor inkább hanyagold addig amíg döntésképes nem leszel, szépen üljetek le és beszéljétek meg. de NE játssz az érzelmeivel !

22/F

2009. jún. 15. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem válaszolj a csörgetéseire, meg vedd fel vele a kapcsolatot, és próbáljátok meg újra.
2009. jún. 15. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Gol f saow pfg, lgdsés? A foter-lébg. Polg!!!

Neked ellopták a v betüt a klaviról, wagy úgy gondolod ez menő dolog? A nyelv az emberek közötti legfontosabb kommunikációs csatorna. Ha ezt így folytatod, nem fogod megértetni magad másokkal Értgodls?

Egyébként az embereknek a legnagyobb boldogságot és legnagyobb szenvedést az érzelmeikre hatva lehet elérni. Amit csinálsz buta dolog. Héló, nőjj fel! Viselkedj 17-hez méltóan. Ez a játék rém ócska. Tanuld meg gyorsan a játékszabályokat mielőtt még több ember lelkébe taposol.

2009. jún. 15. 20:49
 8/11 A kérdező kommentje:

1. Wálaszoló: Most mit kötöszködsz?? Nem azt kérdeztem hogy tetszik e ahogy irok Wagy nem… Am meg mindenki el tudta olWasni az írást. Köszönöm szépen nekik a segítséget.

3. válaszoló: Én nem játszani akartam vele. Nagyon nem… És ő nem azért jött össze a másik lánnyal hogy engem féltékennyé tegyen…ők már előttem is jártak…és nemtudom…sztem ez konkrétan le se zárult közöttük… És tudom, hogy én vagyok a hibás…sok mindent másképp csinálnék ha újrakezdhetném…

5. Nincs senkije…

6. De igen…az már valami…én is rájöttem..csak sajnos túl későn…

’’csak ti ketten vagytok egymásnak”…jó lenne…de én nem tudok bízni benne, hogy nem fogja megint ugyanezt csinálni egy másik lánnyal ha összejövünk…azzal a különbséggel hogy akk még rosszabb lesz majd…

7. Meg se próbálom ’’visszakönyörögni magam”… És sztem nem az a kérdés h ő hogy bízzon bennem ezek után…hanem hogy én hogy bízzak meg benne? Ő ’’csalt meg” engem…

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.

2009. jún. 16. 20:52
 9/11 A kérdező kommentje:
hu ez lentről felfelé megy.XD
2009. jún. 16. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Még szép hogy megcsal, ha csak játszol vele! És ha elhagytad és akkor jött össze valakivel az nem megcsalás! Ezért neki sokkal nehezebb megbíznia benned, hogy nem fogod e újra elhagyni ok nélkül.
2009. jún. 17. 18:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!