Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok! Szerintetek jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Szerintetek jól reagáltam le ezeket a szituációkat?

Figyelt kérdés
Az volt, hogy a párom megnézte egy lánynak a mellét(ismerősök voltak) és ezt nekem is mondta, hogy megnézte. Nem akadtam ki rajta, mert tudom, hogy engem szeret és pillanatok alatt le tudom őt venni a lábáról. Meg ha mesél egy volt barátnőjéről vagy egyéb lány ismerőséről akkor sem csinálom a fesztivált a féltékenykedéssel mert nem vagyok az. Ez előny nálatok, ha egy lány nem akad ki ilyen dolgokon?
2012. márc. 31. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Pár hét/hónap után még szép, hogy nem akadsz ki... Majd évek után, mikor minden egyes nap ezt csinálja, megunod. Úgyhogy én egyelőre még nem emelem előtted meg a kalapom.
2012. márc. 31. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem hisztizek ilyenéert, úgysem érnék el semmit, csak azt hogy megromlik a kapcsolatunk.
2012. márc. 31. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem lehet előny, de azért fűzz hozzá 1-2 megjegyzést, nem durvát, hogy azért te se nézegeted a pasik f*szát.NE higgye azt hogy ő bármit tehet.
2012. márc. 31. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
De gondolom nem rendszeresen csinálja? Ha egyszer kérteszer (tényleg angyon ritkán) megesik, és látszik, hogy nem azért csinálja mert meg akar csalni, vagy már nems zeretet. Akkor szerintem normáis.
2012. márc. 31. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Én pasim is megnéz nőket. Én meg pasikat. Kettőnk közül ezen csak ő akad ki, de én azzal se foglalkozom, mindig azt vágom a fejéhez, hogyha te folyton csajokat bámulsz, és mutogatod, hogy melyiknek van jó segge, akkor én miért ne nézhetném meg ugyanúgy a pasikat? Erre már nem sok mindent tud mondani, csak elmegy és duzzog. :D

Mindketten hűségesek vagyunk, de attól még az ember nem vakul meg.

21L

2012. márc. 31. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!