Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott mert elüldöztem. Mit tegyek most?
Egy idióta csaj vagyok aki már nem tinédszer, de kb olyan dolgai vannak.
4 évet voltam együtt életem első szerelmével aki egy hete elhagyott. És meg is értem őt... Nagyon csúnyán és undokul viselkedtem vele sokszor:( Visszanézve az elmúlt utolsó hónapokra a belőlem kiváltó stressz olyan dolgokra volt képes, hogy én sem tudtam volna magamat elviselni. Sajnos ő sem tudta és ennek vége. Nagyon fáj ez nekem, nem tudom mit tegyek most. Visszajön szerintetek? Keressem vagy ne? Ismerőseim látták az egyetemen, azt mondták nagyon rosszul érzi magát. mikor elváltunk egymástól sírt, pedig utoljára ilyet a nagypapája temetésén csinált. Voltatok már ilyen helyzetben? Mitévő legyek most? :(
persze.
találkozz vele és mond el mit érzel.
és kezdj el aktívan sportolni,hogy önfegyelmet tanulj és hogy jól kifáradj és ne tudd b@sztatni.
Ugyaebben a helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy neked még van esélyed. Azzal üldözted el, hogy makacskodtál, meg játszottad a jégkirálynőt. Gondolom.
Maradj egy kicsit egyedül, hidd el, jót fog tenni. Visszatalálsz önmagadhoz, lenyugszol, és tudod majd más szemmel nézni a kapcsolatotokat.
Mindenképp te menj utána, ezzel nem alázod meg magad.
Hát, ha te rontottad el, te is javítsd ki!
Mondjuk, ha neki is elmondanád ilyen egyszerű, meg világos módon, - és meg tudnátok beszélni, miként MÁSKÉNT fogod kezelni a stresszeidet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!