Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már 8-éve vagyok együtt a párommal, és azt mondja hogy nem vagyok közzeli hozzátartozója. Annyi hogy nem élünk együtt. Akkor én mi vagyok neki, egy idegen. Most halt meg az Apja. Mit tegyek? Elmenjek-e a temetésre.29-éves vagyok.
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 17:57
11/12 A kérdező kommentje:
Hiába régen együtt vagyunk,és mennyaszony vagyok nem ugy viselkedik velem ahogy kéne.Ezért nem költözök vele össze.Vártam hogy megváltozzon,de hiába.Peddig én szerettem,meg már megszoktam és nehéz elválni.Én már sosem leszek boldog ugyhiszem.
2009. jún. 16. 16:13
12/12 anonim válasza:
Buta vagy.
Először is egy férfiit nem lehet csak úgy megváltoztatni.
Másodszor ha a menyasszonya vagy akkor nem ahhoz szeretnél hozzámenni akinek igent mondtál?
És harmadszor: Ha esetleg kedveltet az édesapját, vagy jóban vagy a rokonokkal akkor persze hogy menj el.
Ha a kedvesed mondja hogy ne tedd kérdezd meg hogy miért.
Ha netán erre lett volna a válasz az, hogy nem vagy közelije akkor én megkérdezném hogy mikor leszek az, vagy egyáltalán mi számít neki annak.
És igaza van a többieknek: Ne itt búslakodj hogy már sose leszel boldog...ez nem menyasszony szöveg... 8 év sok idő beszélj vele mert ha ennyire nem vagytok képesek mi lesz később?
És fel a fejjel, esélyes hogy csak ki van bukva a tragédia miatt, nem kell pánikolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!