Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja szakított velem a barátom. 4 évig voltunk együtt. Elég bunkó volt így a végén, de én most is szeretem, és nem tudok túllépni ezen. Tudom erre mondanátok, hogy majd idővel...

De azóta találkoztunk, és kedves volt, látszott rajta, hogy szeretne velem lenni, de mégse. Távolságtartó, de vannak olyan dolgai, amiből látszik, hogy jelentek valamit még neki. Mit csináljak, hogy esetleg újra jó legyen, és együtt lehessünk? Vagy ez esélytelen? 23/L

2009. jún. 15. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
juj...ez nagyon olyan itn az én történetem...csak mi még nem szakitottunk.Mi is 4 éve vagyunk együtt...bunkózik velem a barátom..stb..de nagyon szeretem.Tanácsot viszont nem tudom,hogyan adhatnék mivel én is azt kérek.Vak meg ne vezessen világtalant,ugyebár.Mondjuk én azt mondom,hogy ugyanolyan soha sem lesz már.Ez biztos.
2009. jún. 15. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj várni kicsit én nem vagyok annak a híve , hogy "majd idővel".... próbálj vele jóba lenni ha sikerül és kerülni a veszekedést vagy a bunkózást meg az iylesmit. Ha minden oké akkor még hamarosan összejöhettek. De sajnos benne van a pakliban, hogy nem lesz semmi csak barátság max.
2009. jún. 15. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi megfogadom a tanácsot.

Első válaszolónak: remélem, hogy minden rendben lesz azért veletek.

2009. jún. 15. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is kb. 1,5 hónapja lett vége a kapcsolatomnak 6 év után egyik napról a másikra dobott pedig mindene megvolt ő volt az életem. Aztán két hétre rá láttam egy 5 évvel fiatalabb sráccal.. én is vissza akartam kapni mert még mindig szeretem. De általában nem ok nélkül szakítanak a párok. Szerintem nálatok sem úgy van.. Én nagyon mélyre süllyedtem minden pénzemet elittam eladtam a gépem és a tv-m azt is leeresztettem a torkomon.... aztán pár napja egyszer felébredtem és azt mondtam nem kell ez..

vettem egy dobozt beleraktam mindenét fehérnemű fénykép mindent ami az övé volt leragasztottam ráírtam a nevét és kivittem a tárolóba....Tudom hogy szar nagyon de tényleg hagyd én nem tudnám visszafogadni miután mással volt.... de hát ezt te tudod egy kis időt tényleg adj magadnak nekem a szívem szakadt meg de annyi ember van akit még szerethetsz és van aki igazán szívből tud szeretni téged.....

25/F

2009. jún. 16. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi lassan 3 éve vagyunk együtt. Nálunk is most ez megy,hogy csak puffog veszexik velem,semmi romantika. Az igaz, ha szakított akkor utána már nem lesz semmi ugyanolyan, mert tavaly mi is szakítottunk, de 3 hét után kibékültünk,és most mégis az van.Szal nem értem a barátomat se. Akkor ö szakított azzal h már nem szeret annyira...most ugyanez van.Tavaly mégis visszajött.Nem tudom ilyenkor mi a teendő.

És mi volt az indok ami miatt szakított??Mert nem mindegy, h téged okolt, vagy elmultak az érzései.Sztem visszafog menni, de nem lesz ugyanaz és egy idö után ugyaabba a hibába estek mint mi:( remélem nem így lesz

2009. jún. 16. 10:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igazából az okot nem tudom konkrétan. Egyszer engem hibáztat, máskor azt mondja, már nem szeret. De amikor itt van, mégis olyan, mintha minden jó lenne. Máskor meg bunkózik, azt mondja eljön valamelyik nap, aztán az utolsó pillanatban lemondja, azt mondja ne keressem, majd ő keres. :(

8:33 én is eléggé magam alatt vagyok, csak én nem éppen iszom, inkább a nyugtatók tesznek tönkre. nem tudom ezt feldolgozni, és alapba is elég labilis személyiség lettem az utóbbi időben :(

2009. jún. 16. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!