Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az a fiú aki tetszik ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az a fiú aki tetszik ezt írná ki facebookra: Akitöl kapsz ÜZENETBEN egy ♥-et az az illetö járna veled.! :$----akkor ti írnátok a ♥-et? És fiúk mit szólnátok ha írnák nektek a ♥-et?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
korr-adok
2012. márc. 30. 19:08
 12/20 A kérdező kommentje:
Végre egy normális válasz köszönöm vic--k--a!!!
2012. márc. 30. 19:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Am ha fiú helyébe volnék és küldenél nekem egy szívet akkor azt gondolnám hogy: Na itt egy idióta csaj aki full hülye facen éli a minden napjait és valszeg 1 hét után megdughatom csak el kell hitetnem vele hogy szeretem, meg hogy tetszik nekem. Ez normális válasz neked?
2012. márc. 30. 19:13
 14/20 A kérdező kommentje:
inkább ne írjatok semmit ha csak ilyet tudtok és nem facen élek
2012. márc. 30. 19:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De most nem azzal van a baj hogy össze akarsz jönni egy sráccal. Ha nem azzal hogy nem élőbe akarsz. Mennyivel másabb lenne. Most komolyan! Te nem gondolod hogy elégé gáz facen üzenetbe bevallani neki az érzéseidet egy k*rva szívecskével. Ugyan már. Most mond hogy nem gáz.
2012. márc. 30. 20:55
 16/20 A kérdező kommentje:
Már mondtam a szemébe is hogy szeretem meg a barátnőm megkérdezte tegnap: tudtad hogy........csak ennyit mondott de Ő azt válaszolta: Nyugi tudom!!!
2012. márc. 30. 21:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor én most azt mondom hogy menj és beszéld meg vele személyesen hogy akar e tőled valamit vagy nem és ne facen beszéljétek meg mert arra lehet bármi a válasza.
2012. márc. 30. 22:22
 18/20 anonim ***** válasza:
szerintem tök gáz. próbálj meg ÉLŐBEN közelebb kerülni hozzá. hidd el, komolyabban fog venni, mintha ilyeneket küldözgetnél
2012. márc. 30. 22:42
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát igen az lenne a legjobb de mikor és hogyan kezdjem?
2012. márc. 30. 22:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát hívd el sétálni. Tom hogy ez a fiú dolga lenne de ha nem teszi meg akkor hívd el te. Manapság sok lány kezdeményez randit. Ha eljön akar tőled valamit ha nem akkor szerintem hanyagold a témát.
2012. márc. 30. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!