Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

20 vagyok,fiú,volt már több kapcsolatom,(szűz sem vagyok :D)

de van hogy nagyon vágyok arra hogy legyen barátnőm,de viszont máskor semmi ilyet nem érzek.Vagyis egyik nap akarnák is barátnőt,de másnap már egész másképp nézem a dolgokat.Ki van még igy ezzel?

2012. márc. 30. 00:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De én nem csak ugy vagyok ezzel,hogy néha jó odabújni,néha inkább egyedül lennék szivesebben,ez kicsit komplikáltabb,egyszer azt érzem,hogy olyan jó lenne egy lány,akit szerethetnék,akivel jól érezném magam,de pár órán belül(nem mindíg persze,van hogy több nap)már egyés másként képzelem el a jövőt,más célokkal ,tervekkel,teljesen már irányba,és utána megint jönnek az érzelmek....
2012. márc. 30. 12:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Volt ilyen nőm, egyszer még áradozott, hogy szeret, 1 óra múlva már el akart költözni az ország másik felébe, egyszer áthívott magához, 1 óra múlva hazaküldött, hogy mostmár nem kellek...

ki is dobtam a francba. Ha Te is ilyen vagy, akkor az már tényleg pszihiátriai eset. Exem is ott kötött ki vele.

2012. márc. 30. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!