Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott már neked a párod? , Miben? Hogyan viselkedtetek utána egymással?
Egyszer a feleségem el plázázott 1 millió forintot, ezért adtam neki egy pofont.
3 hétig mosolyszünet volt
*
első vagyok, azt a pénzt az adósságok kifizetésére adtam neki
Igen.
"-Bakker, te fingtál?! - Nem..."
Röhögtünk. :D
Na de komolyan... Háááát... passz. Úgy konkrétan direktbe soha nem hazudott, inkább elhallgatott pár dolgot. De amikor rá kérdeztem egyből elmondta, szóval szerintem inkább csak nem tartotta fontosnak elmondani. Nem sok minden változott ezektől.
21L
-=Koldus=-
Te jó ég :O el mert menni szórakozni anélkül, hogy engedélyt kért volna.
Aztap i c s a, miért nem hagytad ott rögtön?
Atyaúristen, ha ennyire nem bíztok meg egymásban, hogy ilyenből ne legyen baj...mi a reteknek vagytok együtt?!
Utolsó
Azért akadtam ki, mert pont, hogy Ő közölte velem, hogyha valamelyikőnk elmegy bulizni pl, akkor a másik tudjon róla. Erre pont, hogy Ő nem tartotta be. Plusz még rátett az is, hogy olyan társasággal ment el akiket abszolút nem csípek és elég rossz hatással voltak rá.
Igen. Azt mondta szeret. Szakítottunk.
(fél évig jártunk és nekem fel sem tűnt... vagy lehet hogy csak a végén hazudott már... szeretném ezt hinni...)
Szeretet és szeretet között is van különbség.
Lehet, hogy szeretett az elején tényleg, ahogy kell. Később pedig már csak azért mert jó voltál hozzá.
Megesett velem is. Ez nem hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!