Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen programokat lehet kitalálni, amik nem kerülnek sok pénzbe?

Figyelt kérdés

Az volna a kérdésem, hogy tudtok-e olyan programokat amiket meglehet oldani pénz nélkül esetleg kevés pénzből?

22 éves vagyok, ellaposodott a kapcsolatunk a barátnőmmel, ezért szeretném feldobni valahogy.

Gondolok ilynekre pl. esti séta...hasonló dolgokat miket lehet még csinálni?

Nem vagyok tele ötletekkel, mert nap közbe lefoglal a munkám.

Kérem lássatok el tanácsokkal amiket hasznomra tudok fordítani.

Köszönöm.

2012. márc. 29. 16:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
park,kilátó,libegő,folyópart,tópart
2012. márc. 29. 16:40
 2/13 anonim ***** válasza:

Kicsit bővebben?

Hányszor találkoztok egy héten,hányszor alszotok együtt,mennyi időt töltötök együtt,mióta vagytok együtt?

Miket szeret csinálni,mik azok a dolgok,amik érdeklik,érdeklődéi köre?Mire költöd a pénzed,hogy egy pici sem marad a barátnődre?

Nem hiszem,hogy egy közös fagyizás mondjuk ne férne bele.

Mit értesz ellaposodott alatt?..stb

2012. márc. 29. 16:41
 3/13 A kérdező kommentje:

3 éve vagyunk együtt. Albérletbe lakunk így nap mint nap együtt vagyunk.

Ő kipróbálna bármit, meg benne lenne bármibe, csak ugye én vagyok nagyon ötlettelen.

Minimálbérből nem sok marad a kaja, buszbérlet, és az albérleten kívül sajnos.

2012. márc. 29. 16:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Ő nem dolgozik?Neki nincsenek ötletei?Csak azért,mert azok biztos olyan dolgok lennének,aminek garantáltan örülne és lehetne közöttük szelektálni,hogy mi az,ami megengedhető és mi az,ami nem.
2012. márc. 29. 16:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Még iskolába jár. Neki vannak ötletei, de azt nem várhatom el, hogy állandóan ő közeledjen így felém. Szeretnék kicsit felnőni ilyen téren hozzá...
2012. márc. 29. 16:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát, amikor jó idő van, engem a párom pl elhívott piknikezni a Duna partra. :D Nem volt semmi extra, csak azt vittük ki enni, ami itthon is volt, de szerintem tök romantikus. :)

21/l

2012. márc. 29. 16:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez egy nagyon jó ötlet.
2012. márc. 29. 16:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Esetleg ha tudtok még ilyeneket mondani azt szívesen fogadnám.
2012. márc. 29. 17:28
 9/13 anonim ***** válasza:
javaslom menjetek ki a Margitszigetre sétálni,vagy este a lánchíd környékére amikor ki van világítva vagy nézzetek meg együtt egy filmet...
2012. márc. 29. 18:00
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem budapestiek vagyunk sajnos. Ott több lehetőség van biztosan.
2012. márc. 29. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!