Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programokat lehet kitalálni, amik nem kerülnek sok pénzbe?
Az volna a kérdésem, hogy tudtok-e olyan programokat amiket meglehet oldani pénz nélkül esetleg kevés pénzből?
22 éves vagyok, ellaposodott a kapcsolatunk a barátnőmmel, ezért szeretném feldobni valahogy.
Gondolok ilynekre pl. esti séta...hasonló dolgokat miket lehet még csinálni?
Nem vagyok tele ötletekkel, mert nap közbe lefoglal a munkám.
Kérem lássatok el tanácsokkal amiket hasznomra tudok fordítani.
Köszönöm.
Kicsit bővebben?
Hányszor találkoztok egy héten,hányszor alszotok együtt,mennyi időt töltötök együtt,mióta vagytok együtt?
Miket szeret csinálni,mik azok a dolgok,amik érdeklik,érdeklődéi köre?Mire költöd a pénzed,hogy egy pici sem marad a barátnődre?
Nem hiszem,hogy egy közös fagyizás mondjuk ne férne bele.
Mit értesz ellaposodott alatt?..stb
3 éve vagyunk együtt. Albérletbe lakunk így nap mint nap együtt vagyunk.
Ő kipróbálna bármit, meg benne lenne bármibe, csak ugye én vagyok nagyon ötlettelen.
Minimálbérből nem sok marad a kaja, buszbérlet, és az albérleten kívül sajnos.
Hát, amikor jó idő van, engem a párom pl elhívott piknikezni a Duna partra. :D Nem volt semmi extra, csak azt vittük ki enni, ami itthon is volt, de szerintem tök romantikus. :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!