Milyen programokat tudna kitalálni még egy magának való ember?
Ezt úgy értem, hogy nagyon nehezen illeszkedek be mindenhova meg nehezen is találok barátokat, meg néha szeretek is egyedül lenni.
Szoktam sportolgatni, olvasni, filmezni, írni stb de azért néha eléggé unom magam, meg kicsit depressziós is leszek :P
A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
Egyetértek :)
Hát ha ennyi idős vagy akkor menj el valahova buliba esetleg, értem, hogy magadnakvaló vagy, de pia kicsit talán ellazít, összeismerkedsz emberekkel. Persze nem mondom h idd magad talajrészegre, de pár pohár jót fog tenni.
Próbálj neten barátkozni, ott könnyebben találsz olyanokat mint te. Én nehezen tudom megérteni a dolgatid, mert én rühellek egyedül lenni, csak nagyon ritkkán esik jól. Először is találj magadnak egy célt, mit szeretnél elérni, onnantl kezdve nem fogod unni magad. Esetleg járj konditerembe, ott ismerkedhetsz emberekkel, vagy menj el önkéntesnek. :)
kondiba is szoktam járni, de ott meg főleg nem szeretek ismerkedni, főleg, hogy elég vékonyka vagyok, nagyon furcsán méregetnek a többiek :D
az önkéntes egy jó ötlet viszont, ilyesmit is szívesen csinálnék
Tanulj.
Pap Gábor, stb... rengeteg dolog van a világon, amiről fogalmad nincs. Tégy hát ellene. De amíg az igazságot nem akarod tudni és mindenáron kideríteni, addig nincs értelme.
én is így vagyok de fiatalabb vagyok és lány ..
én mondhatni a művészethez fordultam:D festegetek és egészen megszerettem sőt elkezdtem egy könyvet írni(és engem is érdekelne hogy mi lesz a vége :O )
meg én is sportolok, énekelek xD stb.
a lényeg az hogy nem szabad hagyni hogy megund az életed csináld azt ami neked örömet okoz amihez nincs kedved azt ne csináld kényszerből semmi értelme semminek...
vagy ha tényleg unod vagy netán bedepiznél vegyél magadnak egy kutyát! legalább az meghallgat:D leviszed sétálni stb...
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!