Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam félre az utamból?
- az egyik évfolyamtársnőmbe lettem szerelmes , akinek rég van 6-7 éve van egy kapcsolata de a srác egy másik városban él és csak ritkán látják egymást
- a gondot inkább egy másik srác jelenti az egyik évfolyam társunk ki mindig a közelében van és így nem tudok lépni semmi , hogy legalább meghívnám valahova
- nekem még nem volt barátnőm , félénkségem oka és , hogy sokat szívattak régen a suliban ezért még jobban csendesebb és visszahúzódóbb lettem
- a lány okos, kedves , intelligens, vékony , szeplős lányka 22 éves
- én 23 vagyok
- hogyan , hívhatnám el valahova , úgy , hogy közben lerázzam a másik évfolyam társunkat ?
Csak van egy olyan pillanat, amikor egyedül van.
Szerintem eleinte beszélgess vele, ismerkedj, mint egy barát, majd idővel hívd el egy kávéra vagy ilyesmi.
Egyébként 6 éves kapcsolata 21 évesen? Akkor az tini szerelem, már csak megszokásból nem mondják azt, hogy vége. Pedig vége lesz, mert így semmi értelme. A barát miatt ne izgulj!
Ha a lány téged akar majd, nem őt, úgyis ő dönt.
23/N
- nekem is eszembe jutott mert rengeted ilyet hallani a GYK , hogy ilyen hosszú kapcsolatoknak , hogy vége lesz amik nagyon fiatalon kezdődtek
- nagyon nem szeretném elszúrni mivel ha a semester végéig nem jön össze a dolog akkor, nagyon nagyot csökken az esélyem , mivel végzősök vagyunk és nem egy helyen élünk, de mind2 nek lenne lehetősége maradni összejönne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!