Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalja? Mit gondoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval, én csak egy kívülálló vagyok, egy rokon, aki tud dolgokat.

Van egy nő, legyen x, és négy éve van együtt a barátjával, y-nal. 1 éve kb. y olyan levelet kapott, egy másik nőtől, ami célzásokat tett a szexre, és azt is odaírta hogy majd hívj fel. Ő meg vissza írta hogy oké, felhívlak, és mindezt x szeme előtt... össze is vesztek... de aztán kibékültek.

Nem rég x felfedezte y-t egy randizós oldalon, és x szóvá tette, és az volt a válasz hogy ő oda már be se lép.. az már régi meg stb. és meg lepő dolgok voltak a randis profiljába írva.

Csak hogy ott kiírja hogy az a tag mikor volt utoljára bent, és azt is ha épp online,

Már pár hónapja x csak figyeli y-t... és sokszor be is lép.

X ráírt y-ra nemrég, egy másik névbe... hogy van e párkapcsolata....lehet e szó róla...

És képzeljétek, visszaírta hogy lehet róla szó..... és egy pár képet még akarna..

Ezt egyenlőre még x nem mondta y-nak, mármint hogy ő az a csaj.. aki ráírt.. és hogy lebukott...... de megérdezte még egyszer hogy leszedte e magát már onnan..... de ugyan az volt a válasz, hogy már nem is lép be......

Ja és a facebookon nem megy bele y hogy ki legyen írva hogy kapcsolatban párja: x....

És ha x valami szerelmes idézetet tesz ki... vagy zenét.. akkor mérges lesz y.

És van pár olyan ismerőse y-nak facebookon, aki megtalálható azon a randizós oldalon!!!

Szóval? Mit gondoltok y-ról?

Meegcsalja vajon x-et?

2012. márc. 29. 15:49
 1/6 A kérdező kommentje:

"És ha x valami szerelmes idézetet tesz ki... vagy zenét.. akkor mérges lesz y. "

Mármint y üzenőfalára

2012. márc. 29. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:

X egy hatökör, aki hagyja magát kihasználni, y meg éli világi életét, valószínűleg meg is csalja, vagy ha nem is, akkor ha lenne rá lehetősége megtenné. Nem értem az ilyen nőket, panaszkodik mindenki ,hogy nincs normális férfi... hát ha ilyen trógerekkel kezdtek? Engem ha barátnőm ilyen hazugságokon rajtakapna kidobna mint macskát sz.rni.

Persze nem fog rajtakapni mert nem is fogja megtudni.

Utolsó mondat persze, csak vicc:D

2012. márc. 29. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy igen,de inkább egy randi időpontot kellene meg beszelniük és ha el megy a pasi a találkára akkor le bukott!!
2012. márc. 29. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha eddig még nem is csalta meg, biztos nem azért, mert visszatartotta a lelkiismerete. Szerintem simán megcsalná a legelső adandó alkalommal... sőt, talán már nem egyszer meg is tette.

De ha másért nem, én valószínűleg már azért is kihajítanám, mert kétszer is a szemembe hazudott. Az őszinteség minden kapcsolat alapja. Ha nincs őszinteség, akkor nincs kapcsolat sem.

Szerintem X nagyon sürgősen mutassa meg Y-nak, hogy merre van az ajtó kifelé...

21/L

2012. márc. 29. 15:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2012. márc. 29. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Innentől kezdve számomra teljesen mindegy lenne, hogy megcsalja-e. Lapát.
2012. márc. 29. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!