Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a barátom többet figyeljen/foglalkozzon/legyen velem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

15:06-os vagyok.

És köszönöm, örülök, hogy leírtad ami nyomaszt :) remélem tudtam/unk segíteni Neked/Nektek!

2012. márc. 29. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy ha a szakítás meg ilyenek meg sem fordulnak a fejedben, akkor ez neked tuképp jó így. Istenem, aranyosak vagytok:) Mondjuk annyira nem is lehetne itt szakításról beszélni, ha jól értem nem igazán van köztetek semmi. Megdumáltátok hogy akkor ti most jártok, de effektíve nem is:) A ti korotokban még így néz ki egy "szerelmi kapcsolat":) Néha. Egy 13 éves fiútól még ne várj túl sokat, hiszen te 13 éves lányként sem adhatsz neki többet. Te egyszer hívtad el valahova, ő meg téged kétszer, és te ugyan már többet nem fogod:D Akkor ő mit szóljon?:D Gyerekek vagytok még és így nem lesz egyszerű dűlőre jutni:)
2012. márc. 29. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogyha (még nem is ismersz) 13 évesen valaki másabb, érettebb, miért kell még mindig bekategorizálni?! Ez olyan, hogy 20 évesen önismereti kurzusokra járok és rengeteget dolgozok magamon... más pedig 40-50-60 évesen kezdi el, vagy a halálos ágyán gondolja végig, hogy eddig mit tett, mit ért el az életében, egyáltalán MI értelme volt ennek a 80-90 évnek.

Nem szeretem, ha kor, kinézet, egyebek alapján képzelnek el egy képet. Én azt "vallom": amíg nem jársz más cipőjében, honnan tudod milyen?

2012. márc. 29. 16:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó,szerinted nincs igazuk a válaszolóknak? Egy 13 éves pár és egy 23 éves közt ég és föld a különbség. Miben nem értesz ebben egyet?

Kérdező,próbáld meg megint elhívni valahova,mond meg neki,hogy szeretnél találkozni vele. Telefonon szoktatok beszélgetni? Nem személyes találkozás,de a facebooknál személyesebb. Ha mozi,akkor nem a legromantikusabb filmbe ugranék bele,hanem valamibe,amit egy 13 éves fiú értékel,Te ismered,neked kell tudni,hogy mi az :)

Ha nem jön össze a programszervezés,kitartást,előbb-utóbb biztos rájön,hogy barátnője van... ;)

2012. ápr. 1. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!