Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 21. születésnapjára ezek az ajándékok jók? Vagy szerintetek valami személyre szóló lenne a jobb?
Első sorban olyanokra gondoltam, amiket tudna használni, nem valami dísz, vagy akár ékszer(de erre visszatérek még).
parfüm
hajfixáló hajpor
telefon hátlap csere-javítás(Iphone)
Iphone (eredeti) zokni-kék
valamilyen vicces póló
(kamu, de már volt ilyene) ray-ban napszemüveg(2500 ft)
1 mozi vagy buli meghívás
közös vacsorázás egy étteremben-mindenki 5-5ezer ft-al megy(egy hónapban születtünk, ez közös ajándék lenne).
mondjuk az étterem, és a bulis dologgal nem tud mit kezdeni, csak új, nagy élményt szereznék neki :) de legalább felejthetetlen lenne a születésnapunk.
Amire gondoltam még: ketté törhető szív. Bele gravírozva a monogramunkkal.
Mindet nyilván nem adhatom neki, nem is lenne értelme ennyi mindennel elhalmozni-mástól akkor semmit se kapna-.
Szerintetek mi(ke)t adhatnék neki?
Hát szerintem egy kettétört szív egy férfin elég furán nézne ki...
Póló,parfüm jó ötlet.Az maradandó.Viszont egy éttermi kajálás nem annyira maradandó,hisz elfogy az étel és bármikor lehet menni étterembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!