Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom azt hiszi, szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt hiszi, szerelmes vagyok az exembe, mert beszélgetek vele msn-en, néha 2-3 órán keresztül is. Mivel győzzem meg, hogy őt szeretem?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja járok a mostani párommal, iszonyatosan szerelmes vagyok belé, ilyet még sohasem éreztem. 1 hónapja minden nap együtt alszunk. Múltkor amikor feljött, látta hogy msn-en a volt barátommal beszélgetek (3 hétig jártunk, és a férfi 15 évvel idősebb nálam). Nem érti meg, hogy ezzel az illetővel szeretek beszélgetni, mert van sok közös témánk, de ennyi. Részemről nem lehet több. Mindketten tudjuk, hogy köztünk nem működött egy kapcsolat (én 19 leszek, ő 34 éves), ez inkább olyan, mintha a bátyám lenne, és vele beszélgetnék. Páromat ez zavarja (amit meg is értek) és megvádol, hogy szerelmes vagyok belé. Ő nem hisz a nő-ffi barátságban, én viszont igen. Sem a páromat nem szeretném elveszíteni (imádom, szerelmes vagyok belé, de sokat dolgozik, és fáradt mikor találkozunk, nincs kedve órákon át csevegni, az exemmel viszont órákig elcsevegünk, mintha tényleg családi kötelék lenne közöttünk, vagy ilyesmi, de személyesen persze nem találkozunk, a kommunikáció csak msn-en keresztül megy). Mit tehetnék, hogy eloszlassam a párom kételyeit, és bízzon bennem?
2009. jún. 15. 11:07
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

A párom és az exem ismerik egymást!

Azért ne keverjük a szezont a fazonnal, én nem amiatt vagyok kevesebb időt a párommal, mert az exemmel találkozom, hanem mert ő dolgozik. Ha elmegyek itthonról, és találkozom egy barátnőmmel, kiakad, mert biztosan psaizni megyünk. Ha itthon maradok, és leülök a számítógép elé, szintén kiakad mert az exemmel beszélek. Néhányszor átnézte a gépemen az előzményeket, SEMMIT nem talált ami okod adhatna neki a féltékenykedésre, azt msn log-fájlba is beleolvasott, ott sem talált semmit. A telefonomat folyamatosan nézegeti, ha együtt vagyunk mindig nála van, hogy ő lássa először ha sms-t kapok vagy ha hív valaki.

És engem nem zavarna ha egy olyan exével beszélgetne, akit ő dobott ki. Bízok benne mert szeretem. Valószínűleg azért vagyunk együtt, mert szeretjük egymást, velem alszik minden este, tőlem indul munkába, miért keresne mást? Fordítva ugyanez az est. Miért keresnék mást amikor vele nagyon-nagyon jó, csak keveset vagyunk együtt? Én minden nap türelmesen várok rá, emaileket írok neki (napi 2-3-t), felhívom vagy ő hív fel, és ennyi. Az, hogy közben msn-ezek, miért baj?

Ha aljas lennék, megtehetném, hogy azt hazudom, már nem beszélek az exemmel, pedig mégis, de annak mi értelme? Jobb az őszinteség.

Az a 2-3 óra beszélgetés meg csak és csak akkor történik ha a párom nincs itt. ha itt van, egyértelmű hogy CSAK vele foglalkozok!

2009. jún. 15. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!