Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom azt hiszi, szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt hiszi, szerelmes vagyok az exembe, mert beszélgetek vele msn-en, néha 2-3 órán keresztül is. Mivel győzzem meg, hogy őt szeretem?

Figyelt kérdés
1,5 hónapja járok a mostani párommal, iszonyatosan szerelmes vagyok belé, ilyet még sohasem éreztem. 1 hónapja minden nap együtt alszunk. Múltkor amikor feljött, látta hogy msn-en a volt barátommal beszélgetek (3 hétig jártunk, és a férfi 15 évvel idősebb nálam). Nem érti meg, hogy ezzel az illetővel szeretek beszélgetni, mert van sok közös témánk, de ennyi. Részemről nem lehet több. Mindketten tudjuk, hogy köztünk nem működött egy kapcsolat (én 19 leszek, ő 34 éves), ez inkább olyan, mintha a bátyám lenne, és vele beszélgetnék. Páromat ez zavarja (amit meg is értek) és megvádol, hogy szerelmes vagyok belé. Ő nem hisz a nő-ffi barátságban, én viszont igen. Sem a páromat nem szeretném elveszíteni (imádom, szerelmes vagyok belé, de sokat dolgozik, és fáradt mikor találkozunk, nincs kedve órákon át csevegni, az exemmel viszont órákig elcsevegünk, mintha tényleg családi kötelék lenne közöttünk, vagy ilyesmi, de személyesen persze nem találkozunk, a kommunikáció csak msn-en keresztül megy). Mit tehetnék, hogy eloszlassam a párom kételyeit, és bízzon bennem?
2009. jún. 15. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

És akkor beszélgetsz az exszel, amikor ő is nálad van? Mert ha igen, akkor az elég hülyén jön ám ki. Ha máskor beszélgetsz, mikor amúgy se ér rá a barátod, akkor ok. Én is jóban vagyok az egyik régi barátommal, aki majdnem minden nap felhív, van közös munkánk is, de nem akkor lotyogok vele, amikor a barátommal vagyok.

Szerintem sokan kíváncsiak hogy hogy van a régi barát-baarátnő, és simán lehet beszélgetni. De mondjuk nem napi rendszerességgel, mert kissé fura. És ha azt látnám, hogy átmegyek a barátomhoz, ő meg csak az exével msn-ezik, mikor ott vagyok, azt hiszem faképnél hagynám.

30/N

2009. jún. 15. 12:06
 12/21 A kérdező kommentje:

Egyébként azért mert más rossz viszonyba van az exével, nekem nem muszáj. És nem is leszek!

Párom azért nincs jóba az utolsó 2 exével, mert az egyik megcsalta és a lelki dolgok miatt ráment a vállalkozása, a másikat meg utálja. Én az exeim közül csak azzal vagyok rosszba, akivel több mint 2 évig voltam együtt, mert a srác meglopott. A többivel beszélő viszonyban vagyok, ismerem a mostani párjukat, velük is jó a viszonyom.

2009. jún. 15. 12:07
 13/21 A kérdező kommentje:

Természetesen mikor itt van, az msn-ből kilépek. Sőt a gépet is kikapcsolnám, csak párom szeret youtube-on böngészni, meg az emailjeit elolvassa stb.

Sokszor a telefonomat böngészi, kaptam-e valakitől sms-t, milyen fényképeim vannak a telefonomban stb.

2009. jún. 15. 12:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Hogyan győzd meg? Az a 2-3 óra ne legyen 2-3 óra... Azt szerintem egyetlen srác se viselné el. Egyszerűen időzítsd máskorra a beszélgetéseket, vagy ritkítsd.
2009. jún. 15. 13:21
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon tapasztalatlan vagy még. Majd ha már lesz egy több éves kapcsolatod...azt is elfelejted mi az az msn! Tudod, más az, ha komoly kapcsolatban élsz...ott vannak bizonyos íratlan szabályok! És egy idő után ha sok éve van már párod sajnos a baráti kapcsolatok egyre kisebb jelentősséget kapnak. De ez így van jól!
2009. jún. 15. 13:24
 16/21 anonim ***** válasza:
13:24 - Szerintem ez nem helyes. Nálunk a baráti kör működik úgy is, hogy vannak köztünk komoly kapcsolatban élők is, sőt, a kisgyerekeseknél a gyerekkori barátnők baba-mama klubot alakítottak.
2009. jún. 15. 13:31
 17/21 anonim ***** válasza:

12:05-ösnek:

két külön dologról beszélünk...

A: potenciális veszélyforrás az "ex" személyében

b: potenciális veszélyforrás az "új lovag", "haver" személyében.

Szerintem mindkettő ugyanannyira nagy rizikófaktor tud lenni, attól függ, hogy "A" kapcsolat miért ment tönkre és "B" ember hogyan közeledik a célszemélyhez (tiszta krimi :DD)

Szóval csak képzelj el egy teljesen jó párkapcsolatot, aminek mondjuk a távolság miatt lett vége. Aztán egy idő után újra egymás mellé sodródnak... Azt mondanád akkor is, hogy nem jelent akkora veszélyt a lányra, mint mondjuk egy új ismerős?

Vagy mondjuk képzelj el egy fiút, aki évekig hajtott a lányra, de a lány egy röpke flörtnél többe sose ment bele... Akkor is azt gondolnád, hogy egy új ismerős nagyobb gond lehet?

Egyébként értem, amit mondasz, hogy a régitől kevésbé kell félteni a Kedvest, mint valaki újtól... De nem minden esetben.

Én személy szerint sokkal féltékenyebb tudok lenni régi ismerősökre, ex barátnőkre. És tudod miért? Mert azt már tudja, hogy velük milyen. Már volt velük tapasztalata, és az idő az emlékeket megszépíti. És mi van akkor, ha esetleg úgy érzi, hogy én valamit nem adok meg neki, amit a régitől megkapott?

Viszont az újat még nem ismeri, és nem is gondolkodik rajta, hogy vajon milyen lenne vele, mert alapjáraton elégedett velem...

Érted? :)

Szóval elég érdekes dolgok ezek.

Kérdezőnek: mi lenne, ha összeismertetnéd egymással a két srácot? És meglátná, hogy tőle nem kell tartania? Vagy ez hülye ötlet?

2009. jún. 15. 13:32
 18/21 anonim ***** válasza:
én simán megengedem a barátnőmnek hogy a fiú barátaival beszélgessen, nincs azzal semmi gond, tudom hogy szeret. DE ha a volt fiujával beszélgetne, nagyon fel lennék háborodva. Gondolj bele neked hogy esne ha a pasid az exével trécselne órákon át? Nemhiszem hogy hidegen hagyna ha szereted.
2009. jún. 15. 13:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Neked hogyan esne, ha egyszer egy este nem jönne el hozzád, mert a volt barátnőjével találkozik, szigorúan csak azért, mert együtt jártak és békében váltak el?

Órákig beszélgetni a volt barátoddal hatalmas bunkóság. Ennek kábé annyi értelme van, hogy te vagy besértődve rá, amikor neki kellene. Esetleg régi szerelmes leveleket meg perverz üzeneteket nem szedsz elő nosztalgiázni? Ajánlom próbáld meg, akkor úgy kidob mint macskát sz@rni, és megint te fogsz nyivákolni nekünk.

Sajnálom a barátodat.

2009. jún. 15. 13:58
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Amit a párod nem tud megadni, azt a volt pasiddal pótolod?
2009. jún. 15. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!