Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt hiszi, szerelmes vagyok az exembe, mert beszélgetek vele msn-en, néha 2-3 órán keresztül is. Mivel győzzem meg, hogy őt szeretem?
És akkor beszélgetsz az exszel, amikor ő is nálad van? Mert ha igen, akkor az elég hülyén jön ám ki. Ha máskor beszélgetsz, mikor amúgy se ér rá a barátod, akkor ok. Én is jóban vagyok az egyik régi barátommal, aki majdnem minden nap felhív, van közös munkánk is, de nem akkor lotyogok vele, amikor a barátommal vagyok.
Szerintem sokan kíváncsiak hogy hogy van a régi barát-baarátnő, és simán lehet beszélgetni. De mondjuk nem napi rendszerességgel, mert kissé fura. És ha azt látnám, hogy átmegyek a barátomhoz, ő meg csak az exével msn-ezik, mikor ott vagyok, azt hiszem faképnél hagynám.
30/N
Egyébként azért mert más rossz viszonyba van az exével, nekem nem muszáj. És nem is leszek!
Párom azért nincs jóba az utolsó 2 exével, mert az egyik megcsalta és a lelki dolgok miatt ráment a vállalkozása, a másikat meg utálja. Én az exeim közül csak azzal vagyok rosszba, akivel több mint 2 évig voltam együtt, mert a srác meglopott. A többivel beszélő viszonyban vagyok, ismerem a mostani párjukat, velük is jó a viszonyom.
Természetesen mikor itt van, az msn-ből kilépek. Sőt a gépet is kikapcsolnám, csak párom szeret youtube-on böngészni, meg az emailjeit elolvassa stb.
Sokszor a telefonomat böngészi, kaptam-e valakitől sms-t, milyen fényképeim vannak a telefonomban stb.
12:05-ösnek:
két külön dologról beszélünk...
A: potenciális veszélyforrás az "ex" személyében
b: potenciális veszélyforrás az "új lovag", "haver" személyében.
Szerintem mindkettő ugyanannyira nagy rizikófaktor tud lenni, attól függ, hogy "A" kapcsolat miért ment tönkre és "B" ember hogyan közeledik a célszemélyhez (tiszta krimi :DD)
Szóval csak képzelj el egy teljesen jó párkapcsolatot, aminek mondjuk a távolság miatt lett vége. Aztán egy idő után újra egymás mellé sodródnak... Azt mondanád akkor is, hogy nem jelent akkora veszélyt a lányra, mint mondjuk egy új ismerős?
Vagy mondjuk képzelj el egy fiút, aki évekig hajtott a lányra, de a lány egy röpke flörtnél többe sose ment bele... Akkor is azt gondolnád, hogy egy új ismerős nagyobb gond lehet?
Egyébként értem, amit mondasz, hogy a régitől kevésbé kell félteni a Kedvest, mint valaki újtól... De nem minden esetben.
Én személy szerint sokkal féltékenyebb tudok lenni régi ismerősökre, ex barátnőkre. És tudod miért? Mert azt már tudja, hogy velük milyen. Már volt velük tapasztalata, és az idő az emlékeket megszépíti. És mi van akkor, ha esetleg úgy érzi, hogy én valamit nem adok meg neki, amit a régitől megkapott?
Viszont az újat még nem ismeri, és nem is gondolkodik rajta, hogy vajon milyen lenne vele, mert alapjáraton elégedett velem...
Érted? :)
Szóval elég érdekes dolgok ezek.
Kérdezőnek: mi lenne, ha összeismertetnéd egymással a két srácot? És meglátná, hogy tőle nem kell tartania? Vagy ez hülye ötlet?
Neked hogyan esne, ha egyszer egy este nem jönne el hozzád, mert a volt barátnőjével találkozik, szigorúan csak azért, mert együtt jártak és békében váltak el?
Órákig beszélgetni a volt barátoddal hatalmas bunkóság. Ennek kábé annyi értelme van, hogy te vagy besértődve rá, amikor neki kellene. Esetleg régi szerelmes leveleket meg perverz üzeneteket nem szedsz elő nosztalgiázni? Ajánlom próbáld meg, akkor úgy kidob mint macskát sz@rni, és megint te fogsz nyivákolni nekünk.
Sajnálom a barátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!