Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret leszokik a cigiről miattam?
..az egyáltalán nem biztos,hogy miattad le fog szokni,
ha továbbra is dohányozni fog akkor dobni fogod?
Fordítsuk meg a kérdést:
Ha szereted akkor eltűröd? Ennek így kéne működnie, nem?
Szóval kicsit önző irányból nézed ezt a "ha szeret akkor" kérdést.
A dohányzást én is gyűlölöm, és egyetlen dohányos barátnőm volt, aztán megfogadtam, hogy soha többé. Pont azért, mert ahogy ő nem várhatja tőlem, hogy toleráljam, úgy én se várhatom, hogy hagyja abba.
Én dohányzom, az exem nem szerette. Sem a füstöt, sem hogy meg kell várnia, ha esetleg egy program előtt rágyújtok.Aggódott az egészségemért, és az is zavarta, hogy mennyi pénz megy rá.
DE. Mivel felnőtt nő vagyok, sosem kért vagy tiltott volna meg bármit is, rám bízta a döntést, és nem csesztetett vele. Ez is én vagyok, elfogadta, még akkor is ha rengeteg dolgot tudott ellene felhozni(jogosan ugye)
Én annyit megtettem, hogy az együtt töltött időre próbáltam csökkenteni a cigit, és arrébb mentem hogy rá ne menjen, ha átjött előtte fogat mostam, stb. De ha el kezdett volna zsarolni, biztos hogy nem tettem volna le a cigit, talán elgondolkoztam volna a szakításon is. És nem azért mert a cigi fontosabb,hanem mert nem az apukám hogy bármit is megtiltson. Neked is biztos vannak hibáid, amiket meg ő fogad el. Gondold ezt át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!