Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Önző vagyok? Ti támogatnátok, hogy menjen?
Figyelt kérdés
A férjem külföldi. Itt nagyon szar melója van évek óta. Külföldre szeretne menni melózni, de én nem akarom, mivel nem egyszerűen hiányozna, de mivel igen kemény időszakon vagyunk túl, olyan labilisnak érzem magam lelkileg, hogy úgy érzem, ki sem bírnám. Ő az anyagiakra hivatkozva akar menni, de én úgy számolom tapasztalat alapján, hogy nem érné meg.2012. márc. 28. 20:39
1/6 anonim válasza:
Önző semmiképp sem vagy. Kettőtökért csinálná (vagy ha van gyerek, akkor őérte is), nem őt tartod vissza valamitől, ami neki lenne jó.
Nincs rá mód, hogy te is menj? Megértem az idegességed, én sem bírnám ki, ha a párom külföldre akarna menni. Nem támogatnám, mivel már a férjem, jogom van beleszólni. Nem érne annyit az a plusz pénz, hogy eltávolodjatok egymástól minden szempontból és te örökké idegeskedj.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sokkal fontosabb a kapcsolat, mint az a plusz pénz! Ha van rá lehetőség, menj vele te is, ha nem, akkor szerintem nem jó ötlet, hogy külföldre megy! Amúgy is nehéz kibírni, és nem sok kapcsolat éli ezt túl! ezt meg is értem!
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele menni, mert egyrészt ideköt egy szerződés a mostani cégemhez, másrészt az én fizetésem nélkül végünk lenne. Semmi megtakarításunk sincs, így én nem engedhetem meg magamnak, hogy elinduljak a semmire. A férjemet várják vissza a régi helyén. Amúgy, a férjem 6 hónapos vízumot kap, és ha ki is mennénk együtt, ha nem hosszabbítják meg a vízumát, hiába adtam volna fel én is a munkám.
2012. márc. 28. 21:01
5/6 anonim válasza:
Szeretet az, ha a másik fejlődése fontosabb a saját félelmeidnél.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Jól hangzik, amit írtál, de szerintem semmi fejlődés nem következne be hosszútávon. Amíg a férjem vízuma tart, kinn élvezné azt a munkát, de utána haza kellene jönnie, és csak megint az lenne, hogy nem lett annyi pénz, amennyire számított (kalkulációm szerint jó, ha nullára kijönne a dolog), én meg közben itt lennék egyedül a gyerekkel.
2012. márc. 29. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!