Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet ábrándulni olyan valakiből aki nem dolgozik csak ugy van?
Figyelt kérdés
Hiába jóképű meg nagydumás jófej csak nem dolgozik.2012. márc. 28. 18:12
11/16 anonim válasza:
Már bocs, de aki egy nyominger érettségit nem tud összehozni, az vagy szellemi fogyatékos, és ez esetben sajnálandó, vagy egy önmagára rendkívül igénytelen ember. És ezek szerint még olyan szakmája sincsen, amivel el tudjon helyezkedni, tehát élete első 18 évében nem csinált konkrétan semmit, csak lógatta a lábát, és most azt várja, hogy mások tartsák el őt, akkor ki a bunkó, ha nem ő!
12/16 anonim válasza:
Azért ez nem így van...Mert tény, azért nincs érettségije, mert mikor elsős gimis volt a szüleinek rossz sora volt, és dolgoznia kellett...
Most is otthon megcsinál mindent...viszont az csak nem egy fizetős munka...és keres munkát...csak nincs
13/16 anonim válasza:
Attól,hogy nincs végzettsége én nem nevezném bunkónak.Nekem sincs pl.Az embereket nem végzettség alapján kell megítélni,anélkül is lehet munkát találni.Nincs érettségim se szakmám még is dolgoztam már olyan helyen ahol meg kerestem a mostani átlag fizetések dupláját.
14/16 anonim válasza:
Azért ez nem így van...Mert tény, azért nincs érettségije, mert mikor elsős gimis volt a szüleinek rossz sora volt, és dolgoznia kellett...
Akkor bocsánat, ez az a helyzet, amikor az emberrel kiszúrt az élet. Habár anyám is úgy érettségizett le estin, hogy közben dolgozott...
15/16 anonim válasza:
"Nincs érettségim se szakmám még is dolgoztam már olyan helyen ahol meg kerestem a mostani átlag fizetések dupláját."
Tudjuk, a piszkos meló jól fizet.
16/16 A kérdező kommentje:
szóval akkor megmaradnátok egy ilyen ember mellett vagy tovább állnátok.Vagy várnátok egy picit míg összeszedi magát?
2012. márc. 28. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!