Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka ha valakik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka ha valakik nem illenek össze, de nagyon tetszenek egymásnak ennek ellenére?

Figyelt kérdés
De a lány azt akarja mégse járjonak... ilyen gyakori vagy ritka? velem ez volt legutóbb egy lánnyal, hogy nagyon bejöttem neki, de azt mondta nem illünk össze valahogy. Nem öltözködési stílus vagy ilyesmi miatt...
2009. jún. 15. 09:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Keress másik lányt. Különösen ha a kisasszony bulizgatni jár. A "nem illünk össze" azt jelenti hogy nem tetszel neki. Csak nem akart megbántani, meg azt se akarta, hogy elkezd faggatni hogy mégis mi nem tetszik neki rajtad. Mert ennek a vitának semmi értelme nem lett volna.

30/N

2009. jún. 15. 12:13
 12/13 A kérdező kommentje:
hogy érted? külsőre?
2009. jún. 15. 12:30
 13/13 A kérdező kommentje:
nem tudom, de tudta, hogy nézek ki meg azt mondta miylen helyes vagyok.
2009. jún. 15. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!