Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "A reménytelen szerelem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A reménytelen szerelem a legszebb. " Vélemények?

Figyelt kérdés

Nem én találtam ki, az egyik tanárom szokta mondogatni. Kinek mi a véleménye, ki hogy értelmezi?

Csak kíváncsiságból kérdem. :)

2012. márc. 28. 16:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

nem igaz szerintem, hanem pont hogy az a legizgalmasabb (tény), de az a legrosszabb is egyben.

kinek a legszebb az, hogy szenvedhet meg féltékenykedhet??:/

2012. márc. 28. 16:30
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon nem értek egyet ezzel... Az szerintem sokkal jobb, amikor a másik fél viszonozza a szerelmet, mint amikor sokáig epekedsz utána és... semmi. Nagyon lehangoló a dolog, tapasztalatom szerint. :( 16/L
2012. márc. 28. 16:42
 13/21 anonim ***** válasza:
Persze.. a legszebb szót cseréld le a legfájdalmasabbra és korrekt lesz a mondatod !
2012. márc. 28. 16:50
 14/21 anonim ***** válasza:
legőszintébb,legtisztább,leg önzetlenebb....szóval van benne valami...!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 28. 16:58
 15/21 anonim válasza:
egy ideig már csak a látványa a létezésének ppuszta tudata is hihetetlen örömmel tölt el hosszú távon a legfájdalmasabb
2012. márc. 28. 18:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha mazochista, akkor minden bizonnyal.
2012. márc. 28. 18:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez így önmagában nem igaz.

Az viszont szép, ha sokáig viszonzatlan, de végül beteljesedik, mert rájön a másik fél, hogy az a lány/fiú az, akit igazán szeret, és végig ott volt neki... Aztán jön a boldogság...:)

Meg az is jó, amikor sokáig kerülgetjük egymást, vitatkozunk, csapongunk, komplikálunk, de végül összejövünk.:) :D

2012. márc. 28. 21:30
 18/21 A kérdező kommentje:

Amint látom, eléggé megoszlanak a vélemények ezen a téren.

Én személy szerint részben adok igazat ennek az állításnak.

Szerintem akkor szép a reménytelen szerelem, ha a másik viszonozza, de bizonyos okoból nem jöhet létre kapcsolat.

(Társadalmi okok, távoloság, vagy bármi más...)

Velem ez utóbbi esett meg pár éve és csak szép emlékeim vannak róla. :)

Vélemények?

2012. márc. 29. 15:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Így legalább látszik, mennyire szeret az illető. Én már voltam annyira szerelmes, hogy nem is vágytam viszonzásra.
2012. ápr. 13. 21:31
 20/21 ZakuroSenshi válasza:
én már egy éve vagyok reménytelenül szerelmes és nagyon fáj! nm értek egyet az álítással. Bár ha mazohista vagy akk van benne valami.
2012. máj. 4. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!